Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Ő kb olyan, hogy vékony felsőtest, de nagyon vékony, csípője szélesebb, lábai vékonyak, mellei viszonylag nagyok. Szóval össz kinézetre vékony, nem hogy kövér...az agyam eldobom tőle soxor.
Azért neked van ám magasságod...de valamin lehet tényleg változtatnod kéne, én sajnos nem tudok tippeket adni, majd az okosok, tudod, én vékony vagyok. -
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #41 üzenetére
Jól van te, tudjuk, hogy f@sza csávó vagy te.
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #47 üzenetére
Ez 100%-os elismerő hsz volt.
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #102 üzenetére
Nekem volt már 5 is, pedig én nem is szedtem.
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #121 üzenetére
Így van, mission complete. és több képet.
-
Boxer001
veterán
Barátom...én nem akarok semmi veszekedést, de tudod mit: egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire van igazad az ügyben. Az ott egy kurva jó társaság...és ahol jó a hangulat, ott csetelések is kialakulnak...emberek vagyunk, és...és mit magyarázkodom, le-van-sz@rva....tovább nem folytatom.
-
Boxer001
veterán
válasz parandroid #129 üzenetére
Sajnálom, hogy nem kiváncsiak rá, de ez a társaság már kialakult OTT, és nem csak én vagyok a tagja,én csak védelmeztem őket. Itt viszont nem fogok művelni semmi ''rosszat''...Töröld ki ezeket a hszeket, nem kell ez ide.
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #188 üzenetére
sztem rossz felé gondolkodsz...
manapság a nádszál kissé buznyák kinézetű palimadarak a menők, te meg hála istennek nem vagy ilyen, valószinűleg. -
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #211 üzenetére
Én nem tudom, lehet teljesen el vagyok tájolva, de az igazi modell srácok inkább magas, vékony, úgymond feminim (vagy milyen ) vonásokkal rendelkező emberkék. Szal én ahogy most ezt felfogom (lehet rosszul)...te a büdös életbe nem lennél modell.
De én nem értek hozzá, lehet sokfajta modell irány van, majd megírja valaki a frankót. -
Boxer001
veterán
válasz szancsika #277 üzenetére
Én válaszoljak? Úgy hogy még nem kaptam jutalmat? ÁHH Az a honlap amúgy nekem egy kész káosz, sztem direkt ilyen.
Mire ezt megírom, sztem attilam már meg is írta a választ a kérdésedre, ahogy látom, errefelé kószál.
Nem nyert...
Amúgy nekem elég gyors az anyagcserém és nem eszem sokat, illetve már egyre többet.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #1373 üzenetére
Olvass vissza a gyúrós topicba és válaszolj a kérdésemre.
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #1782 üzenetére
Milyen hatást fogok elérni?
Köszi, egyelőre ebédelem ezt a szemetet (most már mindegy, mindjárt végzek vele), aztán jöhet az érték. -
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #1830 üzenetére
Én inkább maradok a napi 0 kávénál.
-
Boxer001
veterán
Jajj, az még nekem sok...én ott még nem tartok, hogy annyira rá bírjam magam beszélni, azé annyira nem szeretem. De fejlődni kell, meg fogom szeretni.
(majd légyszi írd már le egy napi kajálásod a gyúrós topicban, csak hogy ösztönözzön az egyre jobb tömegelésre Állandóan csak a diétás kajálás a téma. )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Google Pixel topik
- +363025648**
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest