Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Pár hete érdeklődtem náluk, akkor még azt írták egyeztetnek a beszállítóval. Rájuk írok most mi a helyzet, de én magamban már a digitális előrendelés tényébe kezdek belenyugodni, főleg a jelenlegi helyzetben.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Annyit válaszoltak nekem, hogy addig míg nem kapnak értesítést arról, hogy nekik feladták a játékokat, nem tudnak mondani semmi biztosat mikor érkezik. Én már azon vagyok, hogy digitális formába megveszem, de itt előrendelői bónusz és pre-loading miatt ráérek akár 8-án este is megvenni, ha addig nem kapják meg, nem fogják tudni feladni nekünk se. (fizikai bolt nekem amúgy is elérhetetlen lenne, de most be is zártak, így csak a házhozszállítás opció)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Ez elég semmit mondó konkrét dátum nélkül, de hátha. Legtöbb országban munkanap húsvét péntek is, de itthon ugye munkaszünet lesz, így 1 nappal előbb el kell jutni mindenhova. Én preferálnám a fizikai formátumot továbbra is. Szerintem berendelem platinumshop-ból, mivel ők mindig egyeztetnek telefonon postázás előtt, így ha szerdán nem szólnak ide, lemondom és marad a digitális.
-
Sordoran
addikt
Na, ez örömteli hír. Nem tudom miért, de platinumshop-nál még rendelhető a Deluxe edition (mindenhol máshol elfogyott több hete), szóval lecsaptam rá.
-
Kai_Rong
senior tag
Akkor golden chocobótól kezdve mindent maxoltál meg pénzt / XP-t farmoltál a teljes csapatnak, vagy szimplán első JRPG-id egyike volt Az FF7 nem egy 100+ órás játék alapjáraton, én nyolcvanpár óra alatt végeztem, pedig 8 éves fejjel masszívan szótáraznom kellett mindent. A Remake pedig csak a játék pici részét adja.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kai_Rong
senior tag
A IX hosszabb is, mint a VII Azzal egyetértek, hogy a 100% (ami megint sokféleképpen definiálható) az igazi, de azért az nem a normál modus operandi egy átlagos játékosnak. Az, hogy a midgari részig 20-25 óra alatt ez az FF7 Remake Part 1 RPG kitart, az szerintem bizakodásra ad okot, mert fogunk még további 3 részt kapni.
-
Kai_Rong
senior tag
Vannak ennél elborultabb megközelítések is a "mi a 100% egy JRPG-ben" kérdéskörben (minden tárgyból a maximum elérhető mennyiség kigyűjtése az inventoryban és társai), azért mondom, hogy ki hogy értelmezi. De akkor egy lapon vagyunk.
Szerintem engedd el, hogy ez a remake meg fogja közelíteni az eredeti szintjét, sokkal könnyebb lesz úgy befogadni Egyrészt nem lehet mindenki kedvére tenni (ha túlságosan az eredeti alapanyagot követi, akkor az a baj, hogy csak a 2D-ből csinált 3D-t, ha pedig eltérnek tőle, akkor meg az a baj, hogy nem teljesen ugyanaz a történet), másrészt meg a Square Enix sajnos évek óta ezt csinálja, feji a franchise-t, mint valami tehenet, a fanbase meg az FF7-es contentet eszi is.
-
Sordoran
addikt
Most este? Én előrendeltem a Deluxe Edition-t, de mivel bizonytalan vagyok benne, hogy még tényleg jut-e belőle (mivel mindenhol máshol hetek óta nincs), így írtam nekik. Eddig semmi válasz, jó lenne ha tényleg jutna.
-
Sordoran
addikt
Még megvárom, hogy délelőtt írnak vagy hívnak-e. Amennyiben nem, úgy délután oda csörgök.
-
Sordoran
addikt
Nekem délelőtt jött e-mail, hogy 13-16 között jön (P5R-nál is ugyanez a futár és ugyanez az idősáv volt, és ugyanígy fél 3 körül jött). Addig bedobtam első lemezt gépbe, és nekiállt 45 GB-ot másolni (52 percet ír rá), így munka után neki is láthatok majd remélhetőleg. Bár nem tudom, hogy esetleg lesz-e hozzá még patch is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest