-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
This means War
gagyi akciónak indul, de aztán egy jópofa kis vígjáték lesz belőle. Nem csapkodtam a térdem a röhögéstől, de egy fáradt nap után is fennt tudta tartani az érdeklődést, pozitívan csalódtam. Bátran meg lehet nézni ha egy kis limonádéra vágysz a csajoddal. 6.5/10
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
Haywire
rémesen kesze- kusza, tipikusan az utolsó 5-10 percben (vagy inkább akkor sem )összeálló szar...Ahogy múlt az idő, egyre jobban idegesített. 3/10 mert jó a sunci
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
Lesz best of 2012 listázás?
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
MAXIMÁLIS SPOILER
Tessék: kérdések és válaszok a Prometheussal kapcsolatban ITT
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz spammer #12685 üzenetére
Nekem is sokat segített, relatíve összeállt a dolog - de épp ezért újra meg kell néznem a filmet.
Más kérdés, hogy a film alapján valóban ezekre nem lehet (vagy csak részben) rájönni, illetve kikövetkeztetni, feltételezni. Szerintem a film készítői nem buták és a folytatásban (mert ugye lesz), helyre kerülnek a zavaros részek, választ kapunk a legnagyobb kérdésekre. Ettől még lehet, hogy a Prometheus valakinek bejön, valaki meg ekézi. Igazából tökmindegy.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
Killing them softly
borzalmasan vontatott, semmi fordulat, átlagos párbeszédek, szinte semmi humor. Egy teljesen átlagos rosszfiús-leszámolós film, nem értem, Brad Pitt mit keres benne. A Tarantiono-s kliséktől meg teljesen izzadtság-szagú. 6/10
Moonrise kingdom
Végre valami egyedi, végre valami más, mint a megszokott. Tökéletes szereplőgárda (Edward Norton, Bill Murray, Bruce Willis) egy gyerek-szerelem szatírában - nagyon ajánlott.
9/10[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
Volt egy kis idő filmezni az elmúlt hetekben, meg régen is írtam ide, szóval:
Sinister
elég kemény, paráztatós horror, ami egészen a végéig lekötött, ahol is sikerült egy hatalmas bénázós befejezést keríteni a sztorinak - ahol minden összezavarodik és választ se kapunk kb semmire, pedig a film végig elhiteti az ellenkezőjét. Nem ajánlom... 4.5/10Stolen
túszos akció, vártam a végét, Niolas Cage menthetelenül csúszik bele (vagy már benne is van?) a C kategóriába.. 4/10Tyrannosaur
komoly és sűrű film, tele feszültséggel egy életcélját teljesen elvesztett és kiégett, érzelmi roncs ember és egy testileg/lelkileg megnyomorított feleség egymásra találásáról. Súlyos darab. 8/10Hobbit
teljesen jó kis vasárnapi szórakozás volt, de nem nézném újra, mert sztem nincs miért. 7/10Seven Psychopaths
évek óta nem történt velem ilyen, de kikapcsoltam a filmet. Azt hiszem, úgy a 30. percig bírtam. Nézhetetlen, értelmetlen, értelmezhetetlen zagyvaság. 1/10Django elszabadul
woww! A Mester megint megcsinálta. Nálam nem ért fel a Becstelen brigantyk szintjére de így is erős 8/10. Egyértelműen újranézős.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz mephi666 #21491 üzenetére
OFF - SPOILER - DANGER
ok, vágom, hogy a kiscsaj, meg démon, és akkor most megszállta, folytatódik a dolog stb.
De:
- mi van a kamerával meg a szalagokkal? az most kié? ha elégett, hogy került vissza az új házba?
- a kisgyerekek szellemek? vagy Bughuul osztódott?
- miért csak a kislány látta a "szellemet" amikor elbújt a szobájában? egy szellemnek miért kell elbújnia?
- ki a maszkos/démonfejű pali? Ő Bughuul (vagy Bagul vagy kicsoda ) = Mr Boogie ?
- értem én hogy egy valóságot nélkülöző filmben nem kell/nem lehet ésszerű magyarázattal szolgálni sok mindenre, de mi a szerepe a kígyónak/skorpiónak - hogyan és miért kerülnek oda? (a hatásvadászaton kívül?)
- ha ez a Bughuul vagy ki, gyerekeket eszik, akkor miért őlnek felnőtteket (is)?Tudom, hogy jó kritikákat kapott - ezért is ültem le eléje, de lehet csak rossz formában voltam, ez nekem most nemn jött át.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
Sajna nem volt időm filmezni mostanság, amit sikerült "pótolni" párat, azok ezek:
SPOILER lehetséges
Pain & Gain
feliratosan néztem, valszeg újranézem szinkronnal ha már ennyien írták, hogy mekkora jó, de nekem így elsőre ez egy óriási blődség volt csak, egyáltalán nem szórakoztam rajta, sőt inkább idegesített néhol. szóval 4/10Oblivion
ezerszer kitárgyalt téma, még mindig jópár kérdés van bennem ( a fő kérdésem: mi szükség klónokra, ha drónokkal le lehet gyalulni a maradék emberiséget, ki/mi a Tet és mi a célja?). Nagyon baba hangok és látvány, Krúzt nem szeretem, de ennek ellenére is egy 7.5/10 a film nálam.Avanti Roma
-
sasa134
addikt
The place beyond the pines
ez az a film, amire idén a Django-n kívül emlékezni fogok. Nagyon élveztem, végig lekötött annak ellenére, hogy hosszú. Végre nem egy céltalanul művészkedő film hanem egy igazi kerek egész alkotás, remek szorival és mondanivalóval. Bravó! Mike Patton bácsi filmzenéje pedig nagyon ott van. 9/10
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
Nebraska 9,5/10 [link]
Végre, egy valódi film-élmény a sok mostani szörnyűség közt, amit láttam. Csodálatosan fényképezett, nagyszerűen szórakoztató, néhol keserűen humoros alkotás. Ajánlom mindenkinek, aki kicsit mélyebb filmélményre vágyik, apa-fiú kapcsolatról, elmúlásról, szeretetről.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
The Grand Budapest Hotel 8,5/10
nem nagyon tudok újat írni, remekül szórakoztam, végig lekötött, néhol jókat derültünk, néhol csak hagytam, hogyan vigyen magával a mese. Remek film, igazi kikapcsolódás, tuti újranézős. Zero Mustafa mekkora egy figuraAvanti Roma
-
sasa134
addikt
sziasztok, a Life of crime ( Született bűnözők) c. filmhez ( [link] ) tud vki magyar feliraot? Sehol sem találok, csak a hasonló című sorozathoz.. Köszönöm.
Avanti Roma
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest