-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
BITBOYS
addikt
válasz syberia #122926 üzenetére
Nincs miért bocsánatot kérned, nem is értelek..
Ez is jónak tűnik: THE ART OF SELF DEFENSE Trailer # 2 (2019) Imogen Poots, Jesse Eisenberg Movie HD
-
Cs1csó
félisten
válasz syberia #126016 üzenetére
Pár részével én sem vagyok kibékülve de ha olyan szemmel nézzük, hogy a céljuk az volt, hogy meghökkentsék az embert akkor sikerült:
- Sólyoszem egy gyilkológép lett - Kapitány terápiára jár - Thor kvázi alkoholista lett, elhízott, instant sírógöcsök jönnek rá, tévézik és online számítógépes játékokat játszik - Banner - Hulk szintézis a legabszurdabb még Thor-t is üti, ezt a film készítői is tudták ezért adták azokat a szavakat a Valkűr szájába amit mindenki gondol: mindkét alakjában kedvelhetőbb volt, de ezzel is a nézők meghökkentése volt a cél amivel lehet túllőttek de ez más lapra tartozik.
Persze tele van nagyon ötletes jelenettel:Az Amerika kapitány: A tél katonája c. filmben szerintem vitán felül a liftes jelenet az egyik legütősebb és ezt vicces formában átemelve érdekes volt látni. Ma néztem meg a Végjátékot harmadjára, de már szinkronosan és egyre jobban tetszik.
-
Cs1csó
félisten
válasz syberia #126021 üzenetére
Az Alita nagyon egysíkú kicsit bugyuta film lett de tény Waltz kihozta a maximumot, de a többi híresség is jó volt Jennifer Connelly és Ali is.
Joaquin Phoenix-et nem kell sajnálni van 3 Oscar jelölése, hidd el azt is számon tartják.
A Bűn állomásai c.filmben is tetszett, a Buherasereg etalon überklasszikus tankos jelenettel - ha nem láttad pótold! -
A tűzből nincs kiút, Az éjszaka urai, és a személyes kedvencem tőle a Két szerető és a teljesen elborult Beépített hiba (elképesztő egy film) -
Cs1csó
félisten
válasz syberia #126543 üzenetére
Jó film, csak azt a bibircsókós, vasorrú banya kinézetű Sarah Jessica Parker-t lecserélhették volna valaki másra. A testével sok gond nincs - de sok ilyen nőt ismerek a test vállalható de a feje - a feje az borzasztó. Ha már Szex és New York a legismertebb szerepe, akkor onnan Kim Cattrall jobb lett volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest