- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
SW8 pár dolog reagálva a hsz-ekre
Ugyan a karakterfejlődés megvolt, de sekélyes volt egészben és az időt is húzták. Semmit se tudtunk meg a háttérről még mindig, honnan jött a FO, Snoke pl. Ezért is súlytalan az egész. Darth Maul mennyivel kedveltebb antihős, pedig van 2 mondata. Qui Gonn hasolnó a másik oldalon pedig az ő hátteréről se tudunk sokat a filmből. Az előzményfilmekben is van időhúzás meg felesleges jelenet de mégis élvezhetőbbek egyben. Az üldőzéshez: mennyibe tartott volna odarendelni egy darab cirkálót a lázadó hajó elé? És a TIE vadászok is MIND elfogytak? A lázadóknak már semmijük se maradt. Annyira tele volt plot holeokkal hogy már fáj. Az is elhangzott hogy nehéz újat mutatni. Hát tévedés, a számos könyvben és videojátékban sikerül. Az SWTOR-ban (MMO) 8 féle kasztnak csináltak 60as szintig saját backstoryt. És ebből egy mélyebb és jobb mint az egész film cselekménye. Rey egy senki?: Anakin 2.0...csoda hogy a midikloránok kimaradtak. [ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Birodalom Visszavág trailer 2017 [link] marha jó lett.
-
whitezo88
nagyúr
Leak!
-
whitezo88
nagyúr
500 millió dollárnál jár a TLJ. Vajon a hype miatt vagy mert olyan jó film? [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz KaitouP #106901 üzenetére
Én az egészséges mértékkel mérve nagy SW fan vagyok (videojátékokkal is sokat játszottam főleg a TOR MMO-val, több száz órát, a mostani Battlefront 2-t is megvettem és imádom), de ahhoz hogy nagyon jónak tartsa valaki a filmet, nagyon nagy szemellenzős fannak kell lenni. TheVRék beszélgettek a rendezővel, meg pár főszereplővel, [link] meg lehet érteni a pontjukat de akkor még nem lesz egészében jó a film. Ugyan a srácoknak tetszett összességében, de kiemelik az epic jelenetek agyonvágását a poénkodással pl. De érdekes, mert Snoket alakító színész nem akart semmit se mondani Snokeról mert spoiler lenne.. visszatér a fővezér? Már semmit se lehet tudni... [ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Aventador91 #106912 üzenetére
Hiba. Ezerszer jobb mint a két új rész.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Aventador91 #106951 üzenetére
Angolul nézd, sokkal jobb. Vadernek ugyanúgy James Earl Jones a hangja, pedig már elmúlt 80.
-
whitezo88
nagyúr
Uránia nem lesz gyakori célpont, ugyan szép az épület, de a székek nem túl kényelmesek, recsegnek, nem túl nagy a vászon és a hangtechnika se tűnt annyira surroundnak. Előny, hogy mondjuk creditsnél nem basszák rád a villanyt hanem csak később, és akkor is csak hangulatfényt. Ja és nincs büfé sem, mondjuk a zacskócsörgés meg csámcsogás nem hiányzott, de úgy terveztem veszek valamit.
-
whitezo88
nagyúr
444/geekz toplista 2017-es filmekbol. [link] ujabb pelda, miert kene ezeknek az oldalaknak is inkabb a szakertokre, esztetakra hagyni a toplistazast. Kritikat mindenki tud irni ugyanis. Csoda hogy a TLJ nem kerult be...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Solo: meglepoen keves hype ovezte es meglepoen jo lett. Nem egy RO, de jo. Egyben volt, jo karakterek, jo szineszek
es rengeteg kikacsintas mindenfele a SW univerzumban, amit a casual nezok nem is ertenek feltetlenul. Meg az EUbol is meritettek. 8/10. -
whitezo88
nagyúr
Venom. Kellemes csalódás, teljesen élvezhető volt. Tom Hardy mondjuk eléggé vitte a hátán a filmet. 8/10, poénok ültek de nem voltak túlzásban. Csak kár hogy eléggé cenzúrázott volt, de ezt előre lehetett olvasni a PG13 miatt (16)
-
whitezo88
nagyúr
Bohemian Rhapsody, feliratos (eleve arra lett kitalalva).
Zsenialis. 9/10. Remekul el van jatszva minden karakter, foleg Freddie. Live Aid meg... hu. Ha ez nem nyer Oscart akkor nem tudom mi. Kicsit kapkodas volt oar jelenet kozt de hat 15 evet fed le a film...
#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
whitezo88
nagyúr
Megnéztem énis a Végjátékot, pár kérdés merült fel bennem de biztos lesz rá válasz és nem plotholeok. Nem mindent rakok spoilerbe. És örülök hogy az általam olvasott spoilerek egyikre se volt igaz.
Elmúlt években eléggé lemaradtam a filmekkel mint a borravaló. Ez azt jelenti hogy a Galaxis Őrzőit se láttam (csak egy szeletet mikor HBOn épp ment de nem tudtam végignézni), Cpt Marvelt most néztem moziba pár hete, IW-t egy hete, Ragnarokot pedig tegnap, szóval összevissza. Nagyjából képben is lettem pár dologgal. IW nagyon tetszett, sőt, szerintem jobb kicsit mint az EG. A lényeget sokan leírták mi a bajuk. Nálam alábbiak merültek fel főleg: (kérdések spoilerben)-az időutazás eléggé keszekusza volt hogy összevissza mentek, főleg mikor kavarás volt. Nem gabalyodnak össze a szálak? Főleg mikor fuckup volt? Az viszont vicces volt ahogy sorozatokat meg filmeket hoztak elő, pl a VIssza a Jövőbe marhaság, pedig pont az találja el talán a legjobban (ha valamit megváltoztatsz, nem a jelenlegi síkba térsz vissza. Egy hangya megölése is ez, mert már a világegyetem más lesz ennyivel is)
-Hogyan kapta meg Hawkeye a követ, ha nem ő áldozta fel a csajt hanem ő ugrott le? Thanos a szeretett lányát konkrétan feláldozta, azért volt jogos nála. Továbbá Kapi hogy vitte vissza a követ? Mi van ilyenkor, nem jár vissza semmi, csak odaadja Red Skullnak vagy mi?
-Az eredeti kesztyűt a törpék csinálják a világegyetem legősibb és legnagyobb műhelyében ami egy csillag erejéből hozza a tüzet. Tony földi techikával összedob egy hi techet. Továbbá hogy tudta a végén ellopni 1 mp alatt a köveket és integrálni a sajátjába?
-Thanos IW-ben több kővel a kezén alig volt erősebb mint most 0 kővel, sőt, így is össze vissza csapta a hőseinket. Marvel Kapinál használta, amivel szerintem más dimenzióba küldte akkorát csapott, az jó jelenet volt. Vele am mi van? Meghalt, vagy tényleg a fenti történt
-Végül egy kis érdekesség: Thanos nem vesztett. Hanem 1-1 lett. Perfectly balanced. As all things should be. -
whitezo88
nagyúr
válasz paatrick #121975 üzenetére
Én tegnap néztem, de szerintem egyáltalán nem kitalálhatatlan a lényege. Max az ami a film ALATT van és a részletek.
Tetszeni fog. Nekem tegnap kicsit elszabták, ritkás volt a mozi (lurdy ftw), de mögém beült egy kisebb társaság ahol egyik pasas végig kommentálta a filmet... majdnem leütöttem, egyik tag szólt rá hogy ne dumáljon annyit. Plusz egyik epic hatásszünetnél is képes volt egy gagyi viccet elsütni...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz #42308056 #121978 üzenetére
Azért járok pár éve pont oda, mert
-szubjektív, de közel van, olcsó és könnyű a parkolás
-olcsó a jegy, tegnap 1000 ft volt...
-szinte bármikor megyek, bőven van hely, eleve szeretek előre ülni, ahova kevesebben
-kevés az unalomból filmre beülő. Arénában legutóbb egy nőci lejjebb a film alatt telefonozott felrakott lábbal...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest