Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Tibiajax #47943 üzenetére

    Hmmm, ezt eddig még nem is láttam, szerintem rá is keresek gyorsan...

    The Incredible Hulk (2008): nekem sokkal jobban tetszett mint Thor, vagy Captain America köré épülő filmek (talán azért, mert Edward Nortonnak van valami köze a színészethez is, nem csak egy kigyúrt valaki). Jó ötlet volt Lou Ferrigno mellékszerepe is.

    Man on a Ledge: én élveztem, szerintem az utóbbi idők terméséből könnyedén veri a Contrabandet és a Haywire-t is. Nem kell komolyan venni, és akkor egy könnyű kikapcsolódást szolgáló, kellemes filmet kapunk.

    Rise of the Footsoldier: egész jól indult, de a vége felé egyre inkább elgyengült (oké, a valóság miatt nyilván kötöttek az események, de egy sokkal jobb filmet ki lehetett volna belőle hozni).

    King Kong (2005): voltak jó dolgok benne (pl. Naomi Watts :) ), de szerintem ennek a filmnek az az átka, hogy túl sok mindent akartak belezsúfolni, túl grandiózus filmet akartak csinálni (oké, így elnézve a 33-as eredetit valószínűleg ahhoz akartak hűek maradni, de a három órás játékidő nekem már sok volt + a 76-os változatra visszaemlékezve a dinók is hülyeségnek tűntek - legalábbis úgy emlékszem, abban nem voltak-).

    The Guard: Brendan Gleeson és a karaktere is valami kegyetlen jók lettek, annak ellenére, hogy a film nem a sírva végigröhögöm kategória (azért pár poén nagyon jó volt, illetve a 3 gengszter karaktere is érdekesre sikerült). Don Chedale ugyan nem ért fel hozzá, de jó párost alkottak.

    In Bruges: ez viszont annyira nem jött át, számomra sokkal gyengébb mint az előbb említett The Guard (illetve átjött, de nem volt olyan szórakoztató).

    This is England: ugyan csak pár angol munkásosztálybeli tinédzserről szól a 80-as évek elején, de mégis érdekes volt. Annyira, hogy megnéztem azt a 7 részt is, amit sorozatként leforgattak utána. Remélem még lesz folytatása.

Aktív témák