- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Kung Fu Panda 2
1080pLegalább annyira tetszett mint az első része. Po teljesen belopja magát az ember szívébe. A végéből ítélve jöhet a harmadik rész, bár remélem arra már nem kell 3 évet várni.
9/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Huma
addikt
Én nem képzelek bele semmit. Ott van a filmben feketén fehéren a túlzott engedékenység eredménye. A film témája valóban nem erre a dologra fókuszált. Egy igazságosztó öregemberről szólt. Viszont a filmben, (nem is annyira a háttérben) többségében jelen vannak azok a dolgok amikről fentebb írtam.
Amúgy meg Anglia elég érdekes ország. Annak ellenére, hogy ott írták az 1984-et és intő példaként ott lebeghetne a szemük előtt, egyre inkább megvalósulni látszik.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
darál0w
Jómunkásember
Los Cronocrimenes
alacsony költségvetésből is lehet jo filmet csinálni....bár kicsit nehezen indult be.
7/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha azt hiszed, hogy ez csak a mai világ hozománya ajánlom a Bosszúvágy c. sorozatot, azon belülis a "Terror utcája" c részt. A Harry Brown ugyanis annak a feldolgozása.
SPOILER
Az egész film-sorozat arról szól, hogy adott egy ember, akinek a bűnözők kárt okoznak és a rendőrség nem tesz semmit. A fickó pedig fegyverhez nyúl és maga tesz a bűnözők ellen. Nagyon jó kis sorozat.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tween
őstag
s.o.s.-be kelene ez a film: Aus einem deutschen Leben (1977) ha valaki "kölcsönző" lehetőséget tud kérem jelezze, én nem találtam meg sehol
-
-
tween
őstag
Lopott idő (2011) : 7/10
-
kovsol
titán
A halál napja (1995)
Strange Days (original title)tetszett a film, aki nem látta és szereti ezt a stílust szerintem nézze meg!
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
tween
őstag
Conan the Barbarian (2011) : felemás... 6/10
-
eeXaa
addikt
....nna az idei év legjobb filmje is megvolt... dupla-dupla vodka redbull... The Thing....
...nagyon állat lett... talán az új predators- hoz fogható elgondolás.... amúgy elő
epizód, nem remake....brilliánsan egybefűzve, a régi film-el, vagyis a folytatással... 10/10 -
pohár
félisten
Rise of the Planet of the Apes BD szinkronnal, kint
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
F34R
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #40415 üzenetére
Simán
te hulya kocsog bezarta
-
mondomén
őstag
In Time - 4/10
Az alap ötlet tetszett, ezért kíváncsian vártam a filmet. Aztán úgy 20 perc után kíváncsian vártam, hogy mikor lesz már vége. Az egészet telehányták buta párbeszédekkel, emiatt nem is nagyon tudtam komolyan venni a szereplőket. Néha olyan érzésem volt, mintha Dustin Hoffman és Sean Penn beszélgetett volna. A történet szar, egyik színész sem játszott jót, unalmas is volt. Egyedül a rendőr autók tetszettek, meg ahogy fizettek (csak oda tartja a csuklóját azt csá).
-
DemonDani
addikt
Super 8 - [7 / 10]
Spoilerveszély
Az Alienes részek valahogy annyira nem jöttek át, de a legpocsékabb jelenet, mikor a kissrác elmagyarázza a 4 méteres szörnynek, hogy miért hagyja őket békén, MIVAN?! Max akkor érthette me, ha valamiféle érzelmeket tud értelmezni, de a srác nagyon mondja a magáét... Jah és még valami, miért Super 8 a cím? Hogy abszolút ne utljon semmire a filmel kapcsolatban? Elég sok baki besikerült, és azért annyira nem nagy produkció, hogy ezeket ne lehetett volna javítani benne
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
tween
őstag
A majmok bolygója: Lázadás (2011) : hmmm 8,5/10
DemonDani : azért super8, mert a srácok kamerája egy super8-as
-
kmisi99
addikt
Lopott idő. Az eső kb fél óra nagyon nagyon jó volt aztán már nem volt annyira érdekes. Sokkal sokkal jobbat ki lehetett és ki kellett volna belőle hozni így csak 10/7
-
stvnppp
senior tag
Nagyon jó film. Nálam 8/10
-
pohár
félisten
válasz DemonDani #40418 üzenetére
a végén benne van miért Super 8 a címe... amúgy ha jobban figyeltél volna, a MIVAN? kérdésre is megkaptad volna a választ...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bAtt001
addikt
the thing (2011)
erre a filmre nem lett volna szükség, de komolyan. előtörténet de kb az egész film ugyanaz mint a másik. nem is lenne ezzel sok bajom ha esetleg jobb lett volna mint a régi de a cgi-n kívül nem sok újat tudott már mutatni. a szörnyek meg mintha a dead space játékból másztak volna elő, végig ez volt az érzésem. egyszer meg lehet nézni de nem újranézős.
6/10
-
darál0w
Jómunkásember
In Time
nagyon jo alapötlet, viszont szvsz közel nem tudtak kihozni belőle annyit, mint lehetne...de ennek ellenére is tetszett a film.
6/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
ludsimon
veterán
The Awakening (2011)
Mikor lesz már kint??
undefined
-
heihachi
addikt
Rise of the Planet of the Apes Wow, ez nagyon király film volt. Szívesen néztem volna még. A CGI is elképesztően jó volt.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
kmisi99
addikt
Majmok bolygója lázadás.
10/7. Rohadt jó volt de valahogy mégsem volt az igazi. Az eredeti részek jobban tetszettek. -
ludsimon
veterán
undefined
-
senior tag
The Hangover Part II
Nem nagyon emlékszem az első részre szóval nem tudom összehasonlítani de ez nem volt rossz. Érdemes megnézni szvsz egyszer vannak benne poénok itt ott főleg a film után a képek tetszettek. Nem vártam tőle sokat így nem is csalódtam.
6/10Youth hides the key to salvation
-
tween
őstag
30 Minutes or Less 2011 hun BD kinn van..
-
ludsimon
veterán
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Pitterix
őstag
Nincs véletlenül tippetek, ezt honnan lehetne kikölcsönözni?
AmazonMég régen ment az Rtl Klubbon
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
littlelion21
addikt
Rise of the Planet of the Apes [2011]: csípőből el szoktam utasítani a régi nagy alkotások remake/reboot-jait, de ez kurvajó lett.
Nem ér a 68'-as film nyomába, de nem is ez a célja, nem egy ligában játszik a két mozi, és ez a sajátjában igencsak helyt áll. Alig több mint 100 perc, de minden a helyén van, elmeséltek mindent ahogy kellett, sajnos nem R-es vágással. A majd' fél milliárd dolláros összbevételnek hála a folytatás borítékolható.80% (ezt úgy hogy a hosszabb akció-orientált trailer gyakorlatilag az összes akciót ellőtte, ha azt nem látom, még nagyobb élmény lehetett volna)
-
somasz
addikt
válasz Tibiajax #40372 üzenetére
Gyerekek. Aki még nem látta, sürgőssen szerezze be és tekintse meg.
így tettem:
Los Cronocrimenes
10/9SPOILER :
Most esett le a vége, éppen akartam kérdezni, hogyan akadályozta meg a gépkezelő, hogy visszamásszon a 2. a tartályba. De pont így lesz vége a sztorinak, véget ért az időcsavar, minden megy tovább és a 3. forma éli tovább az életét. Friss élmény volt10/10
ilyen egy JÓ film
Köszönöm az ajánlást![ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
senior tag
Rise of the Planet of the Apes
Jobb lett mint amilyet vártam. Nem igazán az én világom a film de szerintem egészen jól megcsinálták. Egyszer meg lehetett nézni. 7/10Youth hides the key to salvation
-
rt06
veterán
ne ertem, mirefel adtok ennyi pontot a majmok (te)bolygojanak, ez a film egy vicc volt, a majmok bolygoja nev megeroszakolasa, egy estimese gyerekeknek, csak kicsit tobb eroszakkal
persze kellett bele a take your stinking paws off me you damn dirty ape mondat is, ami a film melypontja volt, tekintve hogy a karakter, akitol jott, kb egy eticsiga ertelmi szintjevel rendelkezik, s nem sokkal ezelott a mondat elott meg stupid monkey-t kiabal
meg ugy altalaban, a filmben abrazolt emberiseget a zold szemesostorosok lazadasa is legyozte volna, koszonhetoen a ket faj kozott tatongo intellektualis szakadeknakegyetlen esetben lehetne ezeket elnezni a filmnek, ha mondjuk a cime az lenne, hogy rise of the planet of the szurkemarha*, es nem csak a cimmel akartak volna eladni, hanem ugy kezzelik, ahogy megerdemli, es stv kiadasban jelenik meg
*: ide termeszetesen tetszoleges nem foemlos behelyettesitheto
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest