Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Transformers 3: Dark of the Moon - 9/10

    Eddig sikerült kibírni.

    A körülményekről először. Szar volt. MOM park, original version. Megint. Ez még oké. Az ember 20perc alatt belerázódik, utána már egész jól érti a filmet, ha figyel. Viszont nagyon sokan voltak a teremben, mellettünk két kínai csitri végigpofázta a filmet. Ez elég szar saját nyelvű filmnél is, hát még így. Rohadt meleg volt, illetve büdös is. Esküszöm, körülményeket tekintve az eddigi legrosszabb mozizásom volt. Ja, a 3D-ről ne is beszéljünk. Gyűlölöm. A 3D egy rakás szar. Majd 10 év múlva esetleg.

    A filmről. Hát Srácok, ja. A film KIRÁLY. Elég hosszú. Véleményem szerint jól végig lett vezetve. Cimbinek az Inception fíling nem tetszett(zene leginkább), páromnak egy másik dolog. De ez már kicsit spoiler, majd megnézitek. Ha észreveszitek igen, ha nem, nem. Engem nem zavart. A robotok jók, szokás szerint, és rengeteg van! A sztori kellőképpen csavaros, de nem agytekergető módon. Michael Bay filmhez képest sok fordulat van benne, na. Látványt sajnos nem tudom jellemezni a buzi 3D miatt. RÖHEJ, hogy ha angolul szeretném nézni, akkor se felirat(még angol se!), se normális 2D vetítés! A sok helyen lévő 35mm-ről nem is beszélve. Tököm tele van. Alig várom, hogy megnézzem 1080p@dts-ben. Megant elég gyorsan, sőt meglepően gyorsan kizárták a sztoriból, és az a sanda gyanúm, hogy alapvetően vele kezdték a filmet. Nagyon sok mindenből erre következtetek, kíváncsi vagyok, hogy Ti hogy látjátok majd. Röviden ennyi. Úgyis megnézitek :D

    A másik dolog sajnos, hogy függőben van az IMAX mozim. A mostani nézéstől ez független, így is, úgy is duplamozi lett volna. Amennyiben itthon leszek a mozi idején, akkor megyek. Előtte való héten még edzőtábor, utána már nyaralás, közte jelenleg függőben van pár dolog. Nem tudom mikor tervezitek pontosan, mindjárt rákeresek, hátha megtalálom. Amennyiben fixálódik a dolog, azonnal megírom, telefon lesz nálam mindenhol. Azt írjátok le kérlek, hogy legkésőbb meddig adhatom le a drótot, a foglalás miatt. Tibi anno 2 napot írt legalább, de szerintem az kevés lesz.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák