Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz WonderCSabo #22446 üzenetére

    SPOILER
    Én sem akartam elhinni hogy vak. Ki is világosítottam a képen (PC-ről TV levelre váltottam, hogy fentebb másszon 16 árnyalatot az alja), mikor ráközelítenek a szürke szemeire a végén, hogy nem-e inkább csak a környezeti fény teszi.
    De ami érdekes, hogy random beletekeregettem még itt-ott a filmben, és sehol máshol nem szürkék a szemei, sőt, nagyon is rendben vannak, még a pupilla mérete is váltakozik.
    Jó, ez persze könnyen magyarázható azzal, hogy nem akart végig színes kontaktlencsét viselni a forgatás során (hogy mondjuk lásson is valamit :DDD), de nekem jobban tetszik az a verzió, hogy Isten nem csak vezette, de visszaadta a látását az útra, ahogy javította a reflexeit, és más érzékeit is. (Nem superman, csak olyan szintig, mint ha tökéletesen egészséges, és rátermett ember lenne, illetve hogy elég legyen az útra.) Bár ez sem épp makulátlan verzió, hisz nem túl nemes gesztus, hogy amint elvégezte a melót, rögtön újra megvakítja őt (ahelyett, hogy úgy felejtené a szemeit, amolyan hála gyanánt, amiért ilyen kitartó hívő volt, és becsületesen elvégezte a feladatát), nem beszélve arról, hogy hagyták őt belehalni a sérülésébe. (Jó, lehet, hogy ott ránézett egy orvos, de...) Vagy erre az lenne a megoldás, hogy Isten már várta őt a túlvilágon, mert ott leli meg "jutalmát"?

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák