Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    Tegnap este "B-movie night"-ot tartottunk.
    A menü:

    Black Dynamite: nagggyyon kemény, ajánlom mindenkinek. 2009-es a film, de abszolút nem tűnik fel. Ha nem lenne benne egy két ismerős arc, akkor még akár el is hihetnénk hogy a blaxploitation éra egy mintapéldánya. Szándékosan van tele apróbb hibákkal, s ettől olyan jó. Nagyokat röhögtünk olyan jeleneteken, mint pl: a főhős hirtelen feláll egy székből, ám a kamera nem tudja lekövetni s 2 másodpercig kilóg a feje, majd mikor a kamera feljebb megy belóg a mikrofon, amire a főhős egyszer kétszer rá is néz. S még a bunyó jelenetek is jól megkoreografáltak. Ajánlom!

    One Eyed Monster:Ez az a film ugye amiben a híres amerikai pornósztár, Ron Jeremy dákója elszabadul és gyilkol. Valamint ez az a film amin ha 3-szor elmosolyodtunk, amiből 2-szer kínunkból. "Nem éri meg" kategória.

    Téglatesó: Magyarul láttuk, így több mint valószínű, hogy elestünk már nyelvi poéntól. Amúgy egyszer nézős, mint pl ilyen estéken. De nagyon erőltetett.
    Amúgy pont az olyan filmek paródiájának szánták mint pl a Black Dynamite, de nem jött össze. Inkább nézzétek meg a fentebb linkelt Black Dynamit-ot.

    Ami még kimaradt mert már nagyon álmosak voltunk: The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension, elkezdtük, de a rengeteg alkohol valamint hogy az eleje totál káosz, fellőtte a pizsit.Az utolsó csillaghatcos-t pedig Buckaro Banzai után néztük volna, volna...

Aktív témák