Új hozzászólás Aktív témák

  • |AP|

    veterán

    válasz Marky18 #1045 üzenetére

    L1-es beindítással folyamatosan próbálkozom, de sokszor csak arra jutok vele, hogy a csatárok befutnak lesre, vagy legalábbis a védők mögé, hogy véletlenül se tudjak kinek passzolni :)
    "Olyan jatekosnak passzolj, aki szabadon van" : na ja, ez evidens, de nagyon sokszor egyszerűen nincs játékos a közelemben. Már próbálkozok mindenféle taktikával, levettem a csatárokról a get in behind-ot, hogy maradjanak közel, tudjak passzolni, de sokszor nem találok megjátszható embert. Ilyenkor kellene oldalt fordítani, vagy forgolódni, amivel meg további gondjaim vannak:
    1. súlypont áthelyezés/oldal fordítás: a sima ívelés sokszor nem megy el a pálya másik széléig, középen leszedik. A driven cross-ba meg még inkább belenyúlnak középen
    2. forgolódás: ezt egyszerűen nem tudom megtanulni, vagy nem ismerem a módját. Left stick, finom mozdulatokkal (nem tökig húzva), vagy R1+Left stick? Hogy a leghatékonyabb ez? Engem rengetegszer széptszopatnak egyszerű forgolódással, irányváltással, de nekem valahogy nem megy...

    Madn!ght: OK, de mi a trükk a first touch-ra? First touch fake shot néha megy, néha nem. De hogy tudom egyszerűen úgy átvenni a labdát, hogy csak egyet toljon rajta a megfelelő irányba?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák