Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgar2621

    őstag

    Hello Srácok!

    Van még 4 órám a trialból, kipróbáltam az új részt is, megvenni nem fogom, de egyáltalán nem fröcsögni jöttem, mert szerintem pozitív változások voltak.

    Legelőször is, kiszorultam a nappaliból (asszony tanul és feszül :D ), és egyéb okokból is jó nekem most a hálószoba (műtétem volt), így kipróbáltam mi van akkor, ha a nagyjából 9-10 méterre lévő és 3 falon keresztül magát átküzdő routerrel csaptom a Div Rivet.

    És igen, jobb volt a kapcsolat mint tavaly bármikor, egyetlen hátulütője volt, hogy a speed up lag előjött, de az sem nagyon sűrűn. Viszont a játékosaim végre semmivel sem voltak lassabbak és kevésbé mozgékonyak mint az ellenfél. Az osztályozó meccsek után Div 3 tetejére kerültem (4W 1D), aztán pillanatokon belül a Div2-ben találtam magam és volt 1870 pontom is, nagyjából egy meccsre voltam a Div1-be jutástól, de nem sikerült. Most nagyjából 1830 pontom van, azóta toltam már megosztott mobilnettel is és ezzel is elég jó volt a gameplay. Nem tudom ha újra kábellel kapná a mennyei mannát az Xbox mi lenne, de nem is tudom még pár napig ezt kipróbálni. Szóval késés szempontjából pozitívan csalódtam.

    Egyébként a játékmenet is jobb mint a 20-ban, végre nincsenek a végtelen passzolgatásra kényszerítve a játékosok, simán lehet kombinatív játékkal viszonylag gyorsan is helyzetet kialakítani, főleg ha nem védekezik az ellenfél, hanem hagyja az AI-t.

    Persze ez a játék sem tökéletes, és valószínűleg elő fog jönni a peccselős gameplay romlás, de most ez egy egészen játszható focigamma.

    Jaaa, és [ezzel a csapattal tolom] :DDD

    [ Szerkesztve ]

    XO: Gollami26

Új hozzászólás Aktív témák