Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    Urak!

    (s)Írtam itt korábban, hogy 100 meccsen keresztül egy helyben toporgok, nagyon ritkán van olyan, hogy kettő meccset nyerjek zsinórban. Az esetek kb. 80%-ában egy győzelem, aztán vereség, megint győzelem, megint vereség... (ja meg ha nyernék is, 90+ percben simán kiegyenlít). A cimbivel friendliesben 22-22 volt az állás, tehát nagyjából egyforma balf@szok voltunk. Aztán ekkor ő upgradelt pár playert, a játéka nem lett jobb, viszont folyamatosan ott is kikaptam, mert amit mind tapasztalunk, nincs passz, nincs sebesség, nincs emberváltás, kb. irányíthatatlan.

    Tegnap éjfél környékén viszont történt valami nálam a játékkal.

    Szerdán kifarmoltam Sabitzert és nyitottam Kosticot. Sokáig variáltam a formációval és a taktikával, most viszont úgy néz ki a szűk 4-1-2-1-2 működőképes. Már csak foszlányokban éreztem azt, hogy nem az igazi, de az sem vészes.

    Rivalsban elkezdett működni a csapat! Egyáltalán nem tolt, viszont nem is éreztem semmilyen hátráltató körülményt. Aztán játszottam a cimbivel, 2/2 elkalapáltam csúnyán (5, 6 gólokkal).

    Annyira üdítő tud az ilyen lenni, mikor érzi az ember, hogy végre az történik a pályán, amit nyomok a gombbal... Ilyenkor tudatosul az emberben, hogy mennyire élvezhető is tudna lenni ez a játék.

    Lefekvés előtt toltam egy draftot. Igaz kikaptam, de nagyon szoros és izgalmas (élvezetes) meccs volt. Majd egy rivals, ott megkockáztatom idén a legjobb meccset játszottam egy 2010-es acc. ellen. Szuperül cselezett, viszont nagyon higgadtan védekeztem. Brutál balanszos meccs volt, 2-1re megnyertem.

    Létezik, hogy szerverfüggő a dolog?! (ugyanúgy 30-40 drawping) Miért nem tapasztalható folyamatosan a script?! Becsszó annyira szívesen megfejteném...

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák