Új hozzászólás Aktív témák

  • s0p0q0r

    aktív tag

    Az év legszarabb wlen vagyok túl.

    Hiába lett meg a 30millas csapat nem voltak nagy varakozasaim, talán csak annyi, hogy lazábban jön majd össze a gold3-gold2.

    Hát NEM.

    Kivétel nélkül az összes meccsen óriási ellenszelben játszottam, különösen a rare gold csapatok ellen.

    Az éppen aktuális kis tulhuzott meta Yedder/Werner/random 50 kilós cirkáló mindenféle fizikát semmibe véve borogatta fel vagy éppen fejelte le közepén a Toty vvd-de ligt párost. Utóbbiaknál észrevettem, hogy amennyiben az ellenük fellépő pressing leghalványabb jelet eszlelik, telibe sz.....k a lapjukon lévő 99es pass es composure ertekeket es kis csicska módjára passzolnak rendre tökéletes ütemben az ellenfélnek. Ezen a ponton sokszor azt éreztem, hogy a középső védőknek többet nem nyomok irányt a passznak, csak simán a levegőbe belebokok egy x-et. Szarabbul nem járhatok.

    Toty Messi es Mane rendre 3-4 erintesbol tudott megszeliditeni egy egy labdát. Ugyanez a két kis pajtás együttes erőbővel 13 kaput eltaláló lövéssel kisereltek meg kapitulaciora birni 81rare Rullit, ám a rutinos portás ismét ihletett formában állta útjukat a kis zoldfulueknek.

    A kedvencem mégis az volt, amikor Semedo akkorát lökött moments Socratesen -aki a tamado boxon belül kísérelte volna meg egy pillanatra shieldelni az említett izom kolosszus elől a bogyót -hogy az 2 méterre kirepült az alapvonalon túlra. Kapott is érte egy sárgát. Mármint Socrates. Mit fetreng, nem?

    Szó mi szó Nem lett meg a gold 3. Ehhez a csapathoz képest a mid Crespo, otw Yedder, ikone trió maga volt a legendás tridente akármelyik csodakorszakbol. Azt hiszem elengedés ezt a részt és megnézem mennyit lehet kérni a piacon egy ilyen accert. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák