Új hozzászólás Aktív témák

  • ShiberMonkey

    senior tag

    válasz ferni #5984 üzenetére

    Ezért nem értem srácok hogy miért nem fun csapatokkal játszotok. Itt a fórumon tudás alapján (ide értve az elméleti és "gyakorlatit") simàn lehetnétek pro gamerek. Csak ugye mint mindenki tapasztalhatta azt hogy a gameplay nem konstans. Így kitalálni bármit is idő és energia pazarlàs, amit soha nem fogtok visszakapni (én sem) az EA-től. Szerintem itt mindenki a labdarúgás megszállotja vagy legalább is nagyon szereti ezt a sportot.
    Aki látott már egy meccset is az tudja hogy a gameplay még csak nyomokban sem tükröz egy meccset.
    Írhatnék most ide oldalakat (ahogyan Ti is) arról hogy a valóságban VAN üresbe pattanó labda (itt nincs). És az hogy egy lassú védőt nem lehet használni vicc.
    Robert Huth-tal és Wess Morgannel nyert PL-t a Leicester City (csak egy példa).
    Vagy mondhatnám a fizikai kontakt megölését ezzel a patchel, vagy azt hogy egy játékos nem tud fel-alá szaladgálni 90+ percen keresztül.
    Vagy beszélhetnék olyan bugokról hogy átmegy a lábakon a labda valamint arról hogy fizikailag és anatómiailag lehetetlen dolgok történnek.
    Így soha de soha nem lesz arra alkalmas hogy nyomokban szimulálja a labdarúgást és ezek csak néhány apróbb dolgok amik hirtelen az eszembe jutottak.

Új hozzászólás Aktív témák