Új hozzászólás Aktív témák

  • mandleee

    tag

    Sziasztok!

    Egy hete írtam, hogy van az elsődleges brazil-spanyol hibrid ligás csapatom. Volt egy BPL csapatom, de valahogy nekem nem fekszik a játékuk, pedig próbálkoztam megkedvelni őket, de annyira bejöttek a brazilok, hogy elhatároztam elpasszolok minden angol ligás játékost és kicsit erősítem a csapatot. (Martial-t azért megtartom :) )

    1 hét alatt sikerült megcsinálni a portugál ligás SBC-t, így összejött Casillas, sajnos még sok tapasztalat nincsen vele, de eddig is elégedett voltam a sima lapjával. Azt biztos, hogy nincsen sok időm játszani, örülök ha napi 1-2 meccset letolok, de azért mobilon a web-app-on van egy kis időm vásárolgatni. Jelenlegi keret 85 ezer coin, ezt kicsit szeretném feltornászni a nem használt játékosokból.

    Csatár: Nyilván csatárnak IF Jesus lenne a legjobb, de erősen gondolkozom a sima arany lapján csatárnak. Másik lehetőség Roberto Firminho, vagy aki használható még talán az IF Vágner Love és még egész olcsó is.

    CDM: Itt Casemiro-t néztem ki, neki is eléág borsós ára van, vele van tapasztalatok?

    RM: Marlos helyett Williant néztem ki, cserének még ott van jelnelg is Felope Andreson. Megéri lecserélni Willianra?

    LM: Douglas Costa lehet még opció, bár nagyon durván drága ő is. Lehet marad Taison..

    LB: Alex Sandro nagyon drága, Marcelo is, így Filipe Luis-t néztem ki, jelenleg ő a legjobb deal így látatlanban.

    CB-nek Ramost néztem ki, de pillanatnyilag megfelel hátul Nacho is.

    Ti ki cserélnétek le? :) Köszi a segítséget! :R

    ui: jelenlegi csapattal is megvagyok elégedve teljesen, kezdésnek nagyon jó deal volt velük, így ajánlom mindenkinek! Főleg a Taison - Bernard - Marlos - Fred - Giuliano tengelyt, kezdetkor is megfizethetők!

Új hozzászólás Aktív témák