Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mkbla

senior tag

hogy a passzok néha értelmetlenül erősen rossz irányba mennek

- de jó neked, hogy csak néha, nekem legalább a fele rossz irányba megy :D látok a pályán végig tudom mit kellene csinálni, tudom kinek kell passzolni látom ki indul meg, és szerinted, oda passzolja az embernek akinek kell? hát persze hogy nem, totál más irányba, és hiába huzom a kart lefelé h adja lefelé a középre üresen érkezőnek, nem inkább hátra vagy előre vagy be teljesen értelmetlen helyre olyan csapattárshoz akitől már azonnal elveszik a labdát... ez ellen nem lehet valamit csinálni? :F :F

csak igy offban megosztanék veletek néhány tapasztalatot
    tegnap kipróbáltam a draftot, megvettem pár coint, de borzasztó a fizetési metódus, totál szar az egész, nem igaz hogy nem tudják normálisan beárazni a fifa pontokat, 100 pont 309? miért 9 a vége? miért nem lehet 300? mag miért nem lehet pontosan annyi pénzt levenni a kártyámról amibe kerül? miért kell feltöltenem 1500 ftot minimum? mi értelme van?
    ennyit a vásárlásról és akkor a fut, az még nem annyira gáz h szinte fos játékosokat dob be a ligákból amit ki akarok tölteni, meg teljesen más játékosokat tesz be if-be, de mindegy, játszató csapatokat lehet csinálni.
    1 draftot letoltam amatőrön, természetesen szarrá vertem a gépet 4 win
    2. draft semi-pro, első 2 két meccs szarrá verem, 3. meccs már szenvedek eléggé erőteljesen és érzem h csalik a gép, de még a semmiből kiegyenlit 1-1 re, de érzem h én vagyok a jobb ezért 2-1re módositom a végeredményt, a 4 meccs katasztrófa az elejétől kezdve, a játékosaim nem tudnak passzolni, sem kapura lőni el se találják a kaput vagy alexis luftot rúg. kb egész meccs alatt, csk a szerencsémnek köszönhettem hogy nem kaptam gólt, a hosszabbitásig, ahol kb egyből bevágott egy olyan golt amit nem is értettem hogy történhetett meg... :Y :Y :W :W teljes csalás volt az egész meccs szerintem...
    ennyi... :F :F

[ Szerkesztve ]

''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés