Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • n0tr3adY81

  aktív tag

  Korrekt!
  Teljesen jól látod a dolgot. Valóban piac és üzleti érdek az egész. De miért ne lenne az? A Giants se egy irgalmas szamaritánus szervezet ;] Jelenleg is vannak olyan dolgok, amivel rohadtul nem értek egyet (bizonyos körök hozzáférnek a Giants belsős cuccaihoz, érdekösszefonódások, kivételezések), de ettől függetlenül még mindig azt tartom, hogy az egyik legkorrektebb cég ebből a nézőpontból.

  Vannak modder ismerősök ETSből, Restacar csapatból, és hát nem illetik ékes szavakkal az SCS-t.. Mert az SCS szopatja rendesen a moddereket, mert nem szeretik, hogy a játékukban kotorásznak.
  Vagy hozhatnám példának a Bethesda-t. Árulnak/árultak valami mod-tokent, amit real pénzért vehettél meg. És ebből a pénzből kapott a modder, de ŐK lecsipték a token értékének 2/3-át. Volt is felzúdúlás rendesen.

  Egyébiránt úgy tudom, hogy a steames árat a Valve mint üzemeltető állapitja meg. De lehet rosszul tudom.

  Az pedig, hogy a Giants egyeduralkodó ebben a szegmensben, a többi b@lfasz cégnek köszönhető. Nem a Giants tehet arról, hogy nincs értelmes és minősithető konkurencia ;]

  Azt is hidd el nekem, hogy megvolna a lehetősége Giantsnek úgy upgradelni az engine-t, hogy a grafika a Ghost Recon Wildlands-el vetekedjen, dinamikus talajjal. De akkor nem futna 5-10 éves gépeken az FS. És azért abba a kézbe nem harapunk ami etet.

  Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 2x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX960 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit

Hozzászólok Aktív témák