Új hozzászólás Aktív témák

  • apach

    senior tag

    válasz zuzu821 #5023 üzenetére

    Hali.

    NE Vedd személyesen magadra ezt amit most fogok írni! Neked még csak morgok azért, ha csak tört játékon akarsz játszani!

    Még egyszer NE lássak olyat senkitől, hogy feltört játékot kunyerál, mert elküldöm a büdös p....a!!!! Akkor is ha tiltanak waze!! Had ne írjam le az olyan emberekről a véleményem, akik tört játékkal akarnak játszani, multizni, meg rinyálnak, ha baj van a játékkal, és hogy segítsünk mi lehet a baj vele. Emberek, húzzatok a retkesbe, ha nem vagytok képesek, tetves 4000 forintért megvenni a játékot! Mellesleg, nem rég többen írták, hogy már csak 2000 forint pl az 576 Kbyte üzletekben. Az olyan férgek miatt nem tudják rendesen fejleszteni a játékokat és stb, mert hamis játékokkal játszanak. Még egyszer kérek mindenkit, akinek nem vásárolt eredeti játéka van, hogy MEG SE SZÓLALJON ebben a fórumban, mert addig nem fogok nyugodni, míg ki nem tiltják innen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg vagyok értve!?? Ha nincs egy fikarsznyi becsület egy emberben ahhoz hogy eredetiben megvegye, az ne is keresse, ne is játsszon!! Akkor MAX akkor tisztelet a kivételnek, ha csak kipróbálni akarja, de legalább 1, max 2 hónapon BELÜL meg is veszi! Én 3 EREDETI 2011 játékkal, és 1 EREDETI 4000 forintos játékot meg bírtam venni waze????? Holott mondhatnám azt, hogy nagyon is lett volna szó szerint, ezerszer fontosabb helye is annak a 4000 nek?? Nah. Bocs emberek, de már kib...tul unom ezt a sírást hogy adjon az ember serialt, meg letöltési linket ahhoz hogy tört játékot leszedhesse, vagy épp azt, hogy itt sírnak az oylanok, hogy szar a játékuk, meg hogy ilyen meg olyan hibája van a játéknak. Fogjátok fel, hogy ezer és ezere hibája lehet a tört játéknak, pont amiatt, hogy belepiszkált az illető, aki feltörte stb. Érthető?
    Jah, mellesleg, az Euro Truck 2 EREDETI játékot IS megvettem max 1 héttel az EREDETI Farmer Simulátor 2013 megvétele után!! Kibírtam a 2 árát szinte egyszerre??? 4000+3480 forint, az egyenlő=7480 forinttal ugyebár! Farmer Simulátor 2011 játékaim összértéke 5000 Ft minimum! Kibírtam??? IGEN! pedig mint írtam sürgősebb helye lett volna ennek a 4000 vagy mondhatjuk 7480 forintnak is. Ennyi! Az, hogy esetlegesen nem tetszik a modorom ahogy esetleg kiveszik páran, az NEM érdekel, és a vélemény sem! Azt hiszem jogosan írtam le a nem tetszésem.!

    Még egy megjegyzés: Demo nem jó, mert pl boltban nem tudsz vásárolni, és nem tudsz venni jó gépeket hogy megnézhesd játék közben őket h milyenek. Ezért VOLT meg nekem is kb 2 hétig tört verzióban a játék. Kipróbáltam, tetszett, meg is vettem amint megjött a fizum! :)

    [ Szerkesztve ]

    Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!

Új hozzászólás Aktív témák