Új hozzászólás Aktív témák

  • apach

    senior tag

    válasz gtesteban #1469 üzenetére

    Hali.

    Ez sajna nálam is így történt amikor próbáltunk játszani sajna, sőőt, 3 an próbáltuk, kettőnknek akadozott a szerverindítónak viszont nem. :(((

    Viszont, most MINDENKINEK ÍROM EZT!!!!!!

    Meg oldottam a Bad Allocation hibát elméletileg! A bad alloc, azért van, mert a játék, (legalább is egy fórumban ezt olvastam), szóval azért van, mert a játék, nagyobb memóriát akar igénybe venni a gépből, mint amennyit a gép alapból ad neki. ezért dob ki. most leszedtem egy programot, amivel 2 fájlját a játéknak meg lehet nyitni, és 3-4 kattintással ki lehet javítani. de. még nem próbáltam eddig játékban, hogy kidob e, mert épp az imént csináltam én is meg. az egész kb max 5 perc, 2 darab, 1 angol és egy német képekkel és leírással ellátott útmutató is van a letöltésben. viszont, lesz elvileg egy böngészőbővítmény a letöltésben és telepítésekor lehet bejelez a vírusirtó, ugyanis egy Babilon nevezetű böngésző bővítményre veszélyes izét írt ki!!!!!!!!!! erre majd nagyon figyeljetek oda!!!!!! karanténbe tettem, és a telepítést újra kezdtem, és ekkor már rendben ment nélküle minden. nekem AVG-van, eredeti. Vagyis, érdemes ezt feldobni addig a gépre, és a másik fajtát ami fent volt, addig kicsit leállítani hogy az esetleges program ütközéseket kikerüljétek!

    Akinek kell a link, ahonnan a program letölthető és a használatával a játék 2 fájlja megnyitható majd javítható vele a játék, az írjon rám PRIVÁTBAN!!!!!!!!!!!!!

    Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!

Új hozzászólás Aktív témák