Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Jó döntés.Up neki.
-
Eddig sem tetszet a pixel féle droid puritán kinézete, de így hogy exynos féle chip lesz benne már ingyen sem kéne
i14 white
-
Pixel 7-et használok jelenleg, a melegedés jelen van. Nem extrém mértékben, de nyáron sok jót nem várok videózás vagy játék közben. Az üzemidó so-so.
Szóval szerintem rossz döntés, hogy nem a Qualcomm-mal társult a Google... Az új Snapi csúcslapkák kiválóak. Nem hiába a Samsung sem a fos Exy-t használja. -
BusinessGuy
senior tag
Szopjanak kicsit a google pixelesek is ha már évekig szívtak ezzel a szeméttel egyes régiók samsung tulajai.... Szuper döntés.
-
Fritz Teufel
őstag
Legalább nem lesznek térerő gondok sem... ja, de
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
-
Gerybut
tag
Nem nagyon megy ez a guglinak...a Nexusok sem fogytak jól anno, meg a Pixelek sem.
Nyilván az Apple nekik a példa de nagyon nem akar ez menniSonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
K82
őstag
válasz
Fritz Teufel #5 üzenetére
A 7-es szériával már nincsenek térerő gondok. A SoC egy dolog, az optimalizálás pedig egy másik és abban azért a Google kicsit jobb mint a Samsung.
Pixel / iPhone / OnePlus
-
moleculez
veterán
válasz
BusinessGuy #4 üzenetére
"a Tensor chipek pedig a SamMobile szerint lényegében az Exynos széria átiratai, és ez idén is maradhat."
Nem értek a lovakhoz, de ezek szerint a guglinak van tapasztalata az Exyvel, legalábbis a tulajok nem nyígnak klasszik Exy problémákat.Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
Fritz Teufel
őstag
Azzal lehet, hogy nem volt probléma, de a 900-as széria mocsok ratyi. Mindenkinek van valami térereje csak nekem kell az ablakba ülnöm telefonálni vagy böngészni. És ez négy generációval újabb annál amit írsz ;-)
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
-
Drakmusz
őstag
A fórumában sem tudott senki rájönni, hogy egyes készülékeket miért érintenek az ilyen anomáliák...
Ezek közül egyik sem fordult elő nálam, az előző tulaj szintén nem panaszkodott.
Édesanyám beteg, tehát minden helyzetben el kell hogy érjenek, és viszont.
Ha nem így lenne, már törném is százfelé az eszközt.
Van mellette egy 7 Pro, egyelőre nincs baja.https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html
-
spect80
senior tag
szerintem viszonyag egyszerű. a jelentősen korlátozott mobilhálózat elérés miatt nem mindegy melyik szolgáltatóval és hol használod a telefont.
Mióta hentai rom van rajta (nagyjából) minden oké vele. Pesten a gyári rommal nekem se volt semmi bajom soha még VoLTE nélkül sem.
A12nél pedig folyamatos volt a nem fogadott hívás értesítő sms, 13ban valahogy javították -
doooo
addikt
2 éve ezzel jönnek, semmi újdonság. Vagyis az AMD majd az lesz. Legalább hátha optimalizálni kezdenek arra is az app-fejlesztők, és akkor a jövőben már jobb lesz a helyzet, mint az S22-széria esetén volt.
-
doooo
addikt
Kifuttam a szerkesztési időből:
Amúgy meg jó is ez így, a Samsung továbbra is fejleszt, a Google meg olcsóbban kap alkatrészt és nyilván beleszólása is van exkluzív vásárlóként
A melegedéshez/fogyasztáshoz meg annyit, hogy a Samsung most mutatta be a harmadik generációs 4nm-es technológiáját, szóval aligha lesz ok különösebb problémákra (csak legyen jó hűtés a mobilban, amit az idei mobilok azért nagyrészt megoldottak, mert az 8 Gen2 is tud ám melegedni, látszik olyan modelleknél, ahol nem figyeltek kellően a hűtésre). -
K82
őstag
Az a VoLTE támogatás hiánya miatt volt, Telekomnál már régóta él a támogatás, viszont a Vodafone és a Yettel csak a márciusi frissítéssel került bele (pont most jelent meg plusz egy hét késéssel a 6-os szériára is az update). Ahol volt még 3G ott működött telefonként is rendesen de ahol már lelőtték a 3G-t ott root (vagy custom rom) nélkül esélytelen volt telefonálni. Van ismerős aki visszaküldte októberben a P6-ot h nem tud vele telefonálni, visszakapta h semmi baja - és tényleg, csak épp akkor lőtte le a Vodafone a hálózatot...
Pixel / iPhone / OnePlus
-
BusinessGuy
senior tag
Na ez a difi a samsung hulladék exynosa mellé betett samsung modem és a snapdragon verzió mellé betett qualcom között...
Ahol az exynos féle szaroknak mar nulla a térereje ott a snapdragon él és virul. Személyes tapasztalat, nyugati-vac vonalon. Az exynosos samsungjaim egytől egyig meg hálózatot is dobtak nemhogy volte vagy net legyen. A snapis qualcom modemesek soha és végig net is van. -
Fritz Teufel
őstag
válasz
BusinessGuy #21 üzenetére
Hasonlóak a tapasztalataim. Engem emiatt buktak 12 év után.Nem bántam meg a váltást és most ott is van térerő, ahol azt hittem nincs is, Szfvár-Oroszlány között.
-
K82
őstag
válasz
Fritz Teufel #22 üzenetére
Kényes vagyok a térerőre én is, munkából kifolyólag 0-24-ben elérhetőnek kell lennem. Nem nagyon érzékelek különbséget, ahol eddig volt térerő más telókkal ott van a P7-nél is.
Kőhányásnál meg tökmindegy mid van, azon a pár száz méteren megadta magát a SD-os P4XL, SD-os S20FE, a zasszony 4a 5G-je, a P7 is - Vodafone hálózaton legalábbis biztosan.
Pixel / iPhone / OnePlus
-
Fritz Teufel
őstag
Igen, Kőhányásnál most 1-2 km hosszan nincs térerőm továbbra sem. Ott teljes árnyék van szerintem. Viszont, most mindenhol máshol tudok telefonálni. Korábban a Galaxy 20+ és az Galaxy Edge 7 is elvesztette a hálózatot. Volt, ahol a 2G-t is! A cégbél mindenkinek van rendes térereje, akinek nem Samsung Exynos telefonja van. A többiek kiülnek az ablakba telefonálni vagy böngészni. Éveken keresztül szopattam magam ezzel a f*ssal, de mióta leváltottam, azóta ritkán van térerő probléma, az akkumulátor sincs lemerítve az állandó hálózatkereséssel. Egyébként az Exynossal tényleg semmi probléma, ha lát hálózatot
-
K82
őstag
spect80: pont az ilyenek miatt nem volt soha (exynosos) Samsung telefonom, a P6-ot sem mertem bevállalni látva h a hozzá nagyon hasonló S22 hogy viselkedik. A P6 ráadásul amolyan első fecske, a benne lévő A5123 modem tudtommal más készülékben meg sem jelent, nem is volt sok bizodalmam benne - a fórumokat, teszteket olvasgatva jó döntést hoztam akkor. A P7-nél már sokkal jobban sikerült a történet, nem jellemző rá a (nagyságrenddel) gyengébb térerő.
Fritz Teufel: én egyszer szívattam magam, ráadásul direkt SD-s S20FE-t választottam de ugyanúgy voltak vele hálózati gondjaim. Soha nem csinált olyat más telefonom h Bp. belvárosában, Keleti - Erzsébet-híd útvonalon minden egyes cellaváltást döccenéssel jutalmazott volna (GPS-alapú AR játéknál vettem észre, másodpercekig no connection felirat képében - és nem a játék volt bugos).
Szóval ha így folytatja a Google, én nem fogom bánni az Exynos-ra váltást (pedig pont emiatt és a OneUI miatt nem volt Samsungom).Pixel / iPhone / OnePlus
-
Fritz Teufel
őstag
A jó kis Exynos
Multiple Internet to Baseband Remote Code Execution Vulnerabilities in Exynos Modems
Érintett modellek:
Mobile devices from Samsung, including those in the S22, M33, M13, M12, A71, A53, A33, A21s, A13, A12 and A04 series;
Mobile devices from Vivo, including those in the S16, S15, S6, X70, X60 and X30 series;
The Pixel 6 and Pixel 7 series of devices from Google;
andany vehicles that use the Exynos Auto T5123 chipsetBár a Google a sebezhetőségről már értesítette az érintett gyártókat, vélhetően idő fog eltelni addig, amíg azok megfelelő firmware frissítéseket adnak ki készülékeihez - ha egyáltalán sort kerítenek erre. A keresőóriás munkatársai szerint ugyanakkor addig is lehet védekezni a sérülékenység kihasználása ellen - ehhez azonban le kell tiltani az érintett telefonok és eszközök Wi-Fi hívási és Voice-over-LTE (VoLTE) funkcióit, amik internetkapcsolaton keresztül teszik lehetővé beszélgetések folytatását.
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz
Fritz Teufel #27 üzenetére
És tovább is olvastad vagy megálltál ott h sebezhetőséget találtak?
Pixel / iPhone / OnePlus
-
badacsony
őstag
"There’s no official confirmation on which chipset will incorporate the new Exynos 5300 modem, but some rumors suggest it may debut on Google’s Tensor 3 chipset with the Pixel 8 series."
***Eladó Forcell Carbon tok XZ2 Compacthoz - érdeklődni priviben*** iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem egy Galaxy, hanem egy Pixel telefon került szóba, az AMD neve is elhangzott.
- - ELKELT - iPhone 14 Pro MAX Silver 256GB - FÜGGETLEN - GARANCIA + AJÁNDÉK
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Huawei P30 Pro Amber Sunrise 128GB K478
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Kék 256GB K475
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple iPhone 8 Rose Gold 64GB K449
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Mini Kék 128GB K482
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen