Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz npera #95095 üzenetére

    Hjahh, aztán megint szóba került a médiában a katonaság meg a többi. És akkor Gipsz Jakabné Piroska megmondja, hogy a mai fiatalok ott tanulhatnának rendet és fegyelmet, lemegy 200 komment, 2 hónap múlva kezdjük újra :-D

    Ezek gyakorlat+pöcsméregetés opcióval elnyomtak 5 perc alatt annyi rakétát, amivel távolról le lehetne nullázni az országunkat. Legyen 10 nagyobb város, +2-3 opció Pestre. Oszt ezt elpattintja tengeralattjáróról a Barentsről vagy oroszország olyan Kelet felőli szibériai részéről, amit még térképről sem ismerek, csak sejtem, hogy hatótávon belül van.

    Amerikai videókat szoktam nézni, gondolom lejár a szavatossága meg már annyira hidegháború sincs, időnként Arizonában elpukkantanak párat és bázisból meg múzeumot csinálnak. Ott is látni, hogy hát na, ha arról van szó akkor okoskodni lehet, de ilyen ellen esélyünk nem sok lenne. Nyilván ez már konfliktus és előzményei lennének, de most belegondolva, ott valakinél elindul a bogár és oroszoktól kb. 15 perc alatt mindent is ellehetne érni, kb. Argentína déli részét nem. Ez így erős.

Új hozzászólás Aktív témák