Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz -NoVa- #74900 üzenetére

    Ó, most picit elgondolkodtam. Van a lakóközösség "fala" facsén, ott pár nyugger most nagyon durván rázza magát az optikai hálózat kiépítése miatt. Hogy az ő kertjükben ne ássanak és micsoda dolog ez.

    Most elkezdték kikérdezni a különféle hatóságokat, hogy miféle engedélye van a szolgáltatónak ásni a területen. Kiderült, hogy semmi. Semmiféle hatóságnál nincsen engedélyük. A cég maga elég komolytalan, de még valamikor 2016-ban szerződtek velük teljesen szabadon egyének a lakóközösségből. Tehát nem a lakóközösség, mint jogi személy, hanem természetes személyek. Amikor mi ideköltöztünk 2018-ban, akkor az előző tulaj éppen készült beadni a szerződést és megkérdezett minket, hogy beadja-e. Igen. Így elindították. Mostanra ott tart a dolog, hogy a házban van egy konzol a "modem" számára, van a falba fúrva egy lyuk, amin kimegy egy megerősített "slag", amiből a terasz alatt kimegy egy vékonyabb csövecske, ami a kövezet alatt kimegy a telek határáig és abba majd bele lehet fújni az optikát.

    Most a nyuggerek elkezdték verni a tamtamot, hogy támadják meg a szerződést a járásnál, és tegyék semmissé az egészet, mert az eredeti szerződésben az volt, hogy 2 éven belül lesz optika és azóta már eltelt 4 év és a cég nevet váltott közben.

    Most lehet, hogy igazi svéd szocdem hagyományos szerint (elvégzem a feladatom és követelem a jogaimat, most egyébként idéztem...) a jómunkásemberek szava lesz szent és szétverik előre az optikai netemet évekre előre... :O

    Jáááááj....

    Marad a jó kis TV-hálózatos monopólium szolgáltató a rettenetes áraival és pocsék szolgáltatásával. B@sszameg..... :W

Új hozzászólás Aktív témák