Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz npera #43937 üzenetére

    Technikailag a FlySky azért van általános lesajnált státuszban az RC fórumokon, mert az FrSky protokollal léteznek jobb/professzionálisabb csúcs távirányítók. Igaz, az extrém felső kategóriával szemben az összes többi közép és alsókategóriás FRSky cucc lényegesen rosszabb protokollal, és instabilabb inputfrekvenciával megy, mint a legolcsóbb FlySkyok (azaz nagyjából az i6S-em, a régebbi még olcsóbb az tényleg szar :) ).
    És simán 4 Enelooppal töltés nélkül is letudom az egész évet, ha ennyit repülök. De ha épp többet, akkor sem kell minden héten előásni a töltőt.
    De nálam a méret volt a legfőbb szempont, a lehető legapróbb, szállíthatóbb, belső antennás kompakt megoldás, ami még mindig kisebb a táskámban, mint egy kompaktnak hazudott Turnigy Evolution, vagy épp a Nirvana.
    A Taranis X-Lite pl jó lenne, csak 2x annyiba kerül, mint a tudása és a mérete indokolná.

    Most a szemüvegnél került elő a 18650, de megy sima 2 cellásról is, csak azt a fejpántra kéne rögzíteni, és plusz súly az arcomon. Kialakul.

    Idénre csak egy fontos tárolási problémám volt, hogy az antennafixáló kábelkötegelők szépen maguktól elszakadtak a legfeszesebb pontjukon, így lifegnek az antennák, meg kéne csinálni repülés előtt. Meg tölteni az akkukat, és utána kiderülhet, mi adta meg magát azóta :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés