Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
Jól indult a nap és elég korán. Hajnali 2-kor a kissrác üvöltve ébredt, hogy fáj a torka. Szinte ugatva köhögött, így hittünk neki. Kapott torokorvosságot, aztán asszony lefeküdt vele aludni a szófára. Talán még emlékeztek rá, hogy efölött van a szétbontott fürdőszoba. Talán fél órát aludtam, amikor asszony riasztott, hogy alighanem itt van újra a patkány, mivel hallja a kaparászást. Meghallgattam és tisztán hallatszott, hogy valami küzd a csőben, a tus alatti csatornacsőben gyakorlatilag. Csak most nincs tus, a cső ott meredezik a néha padlóban, mert most padló sincs. Átlátni a nappali és fürdő között, van kifeszítve egy erős fólia, hogy a törmelék ne hulljon egyenesen a nappaliba.
Felmentem a fürdőhöz és a cippzáros fólia "ajtót" kicsit kinyitva bevilágítottam zseblámpával. A patkány szerintem nem tudott kijönni a csőből, de próbált. Asszony síkideg volt, én sem nyugodtam le annyira. Aztán abbmaradt a kaparászás és elaludtunk. 5-kor a kissrác már annyira sokszor rúgta fejbe asszonyt a szófán, hogy fel lett küldve a szobájába, a kiscsávó magában dünnyögve ment fel trappolva, persze felébredtem rá.
Aztán 6-kor ébresztő. Lemondtuk az ovit a kissrácnak mára és holnapra, marad itthon. Asszonynak be kellett mennie 11-kor az egyetemre, így most én vagyok itthon.
Holnap jön az eligazító meeting a fürdőszoba jövőjéről, egy perccel sem sietik el. Aztán utána nagyon rajta leszünk, hogy a csőben legyen patkánycsapda és öntöttvasból legyen az összefolyó, azt nem rágja át a dög sehogy.
De várom már, hogy túl legyünk ezen az egészen. Kezd már nem annyira vicces lenni a szükségtus, a résnyire nyitható mosógép, a szárítógép hiánya, a teljesen blokkolt mosókonyha, a szétbombázott lakás és a sok szopás.
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest