Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Jahno #146997 üzenetére

    Az én "szerszámkészletem" valami botrányos. Pár darab még 2007-ből van, amikor egy helyi vasedényben vettem pár csavarnyúzót. Van egy különösen hülye trapezoid műanyag tokban levő franciakulcsos készlet is. Bringás szerszámok a legjobbak igazából, abból van pár ParkTool, meg Lezyne, meg ToPeak. És Bike-Discount saját márkás olcsóbb cuccai. Nyomatékkulcsom például a bringához van :B

    Ahogy a ház körül kellett dolgokat csinálni úgy vettem apránként cuccokat. Például kulcskészlet a német WGB (das werkzeug!!!! németül ordítva a szlogen). Ez jónak tűnik.

    A sufni felújításához kellett gérvágó, oszcillációs fűrész, akkor már vettem fúrógépet is. Dewalt lett, szép sárga. Valami 70 Nm körül tud, érdemes komolyan megfogni és időben elengedni a ravaszt, ha baj van... :B Gyerekek tudják, hogy alapvetően nem piszkálni, de ha van a tokmányban valami, akkor 1 méter távolság.

    A következő nagy programom a sufnival az lesz, hogy minden korábbi cuccot (amit az előző tulajtól örököltem) kivágok belőle és lesz benne egy egyszerű munkaasztal, meg egy rendes IKEA-s fa polc pakolni. Meg új világítás.

Új hozzászólás Aktív témák