Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Jahno #139723 üzenetére

    A korosodó konzolokkal az a probléma, hogy a doboz nem a nappali dísze lesz, mert megöregedett, napon vagy csak úgy elszíneződött, ha rossz helyről van véve, akkor karcos, koszos. Nem mai hw lakik benne, ami a használhatóságot nem, de az élvezeti faktort kicsit csökkenti. A 4K TVn szarul fest az SD kép... vagy a HDready 720p.
    A suliban meg a kizsgyögerekk cikizik, hogy retrocuccal nyomul. Ha nem, akkor az profit.

    A szénné hegesztett módosításokkal rendelkező konzolokkal megint ez a baj, szerintem, hogy az ember lehet többet pöccsöl konfig fájlokkal, mint szórakozással, persze lehet, hogy nincs igazam. És lehet, van, aki ezt szereti, de ilyenkor van 3-4 családtag, aki összenéz és nem érti, hogy apa mitcsinál?

    Szóval ja, egy új cucc - legyen az bármi - vélhetően jó megoldás, ha nem a legjobb, egy elég mély zsebbel, hogy az új "A" vagy "AA" vagy "AAA" címek is beférjenek, mondjuk 2 egy hónapban, meg mellé esetleg a havi előfizu a háttérhez.
    De kellhet még egy erős fejtágítás is, mert meglátják a szoftveráruházat, és olyan lesz a szitu, mint a kutya a föstöltárus hentesüzlet előtt, hogy minden IS kell... Na, ezt nem bírja senki pénztárcája. Elő lehet vezetni, hogy havi X van játékra, ebből N az előfizetés, dönts! Ha a tanulmányi eredmény alapján megérdemli, akkor esetleg ki lehet pótolni. De ezt sem mindig.
    És a családi ugrabugrálósaknál szerintem nagyon nem kell jobb, ami összehozza őket, mert tuti szórakozás, élmény, és nem a 4 fal közt hentel. Az majd jönni fog, ha jönni kell. Hogy véres? Persze, nekünk is az voolt a Doom, meg a haverjai, de felnőttünk valahogy. Carmageddon... kell attól véresebb? Nice shot, sir! Artistic bonus! :D Azt mennyit rohogtem rajta! :D

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák