Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Bujdy81 #111907 üzenetére

    Á, ezt bazi nagy léptékben lehet félrenézni, mire megfejted, hogy mekkora az állomány és miképpen áll össze. Mi 6 üteg voltunk egy ezredben. Szerintem ez nem hadititok. És lehet nem S-500 meg hasonló újhullámos cuccal érdemes nézelődni, az is nagy, bonyolult, de mintha egyik videón hasonlókat láttam volna konténerezve, annál 4-8 darabot vitt a szállítójármű. Amit megmozdulnak vagy főleg országhatáron kívül mennek, teljesen más lesz a gyakorlati felépítés.

    Legtöbb klassszikus cucchoz azért települni kell, vezetési pont, rávezető, aggregátor, indítójárműre is fel lehet tolni párat és lehet valahol érdemes lenne normaidőt/területet/személyzetet nézni hozzá, de van rá egy söröm, hogy ezzel még nem akarnak operálni. Nem egészen erre való, nem adja ki.

    Ezt kellene megfejteni, csak valamit kerestem a világban és szembejött a friss videó, aztán ez föld-föld, föld-levegőnek is jó, sokkal egyszerűbb az egész, alváz elviszi a 8 darabot, amit viszonylag gyorsan lehet indítani is. Bezzeg a mi időnkben, valami hülyeséggel mindig húzni kellett az időt, de szerencsére én már folyékony hajtóanyagosat nem is láttam.

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák