Új hozzászólás Aktív témák

  • Smells

    tag

    válasz Pörp #1059 üzenetére

    Eve University, legjobb(nak tűník)! :)

    CsiguszMaxim: igen, valóban a legkönnyebb egy olyan laza társasággal lenne, akiknél nincsenek megkötések, be kell lássam, hogy az nagyon kényelmes lenne.

    Egyébként Eve Uni-ban tényleg nagyvonalúak, szóval nem kérnek ellenszolgáltatást cserébe.
    Például az ingyen skillbook program úgy működik, hogy csak 1 millánál olcsóbb könyvet kaphatsz és a napi limit is 1 millió, valamint hozzá van téve, hogy ne vigyük túlzásba az igénybevételt, szóval ilyen apróságok vannak, de amúgy tényleg nem kérnek semmit vissza.

    Azt hiszem hajókat meg hozzá fitet úgy adnak, ha corp fleetben vesztetted el, de ennek még nem olvastam részletesen utána és csak bizonyos osztályokra meg T1 module-okra vonatkozik stb.

    Ezen a wiki oldalon jobb felül ott van a "Programs & Services" lista, hogy mikben lehet részt venni és milyen lehetőségeket biztosítanak. És emellett persze ott van az 1500 fős közösség nyújtotta minden más is.

    Ami még nagyon rokonszenves bennük, hogy 2004 óta működik a cég és nagyon szépen ki van alakítva minden, az adminisztráció, a webes felületek, a szabályok, eljárások stb., nincs ködösítés, meg infóhiány, meg bénázás, hanem elvileg minden olajozottan működik.

    Én egyébként közel sem vagyok tag, nem azért "lobbizom" ennyire. :) Csak így kívülről megtetszett ez a cég.
    Majd ha befejeztem a trial accokkal való bohóckodást, akkor megnézem őket közelebbről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák