-
IT café
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
-
tomazin
veterán
En azert veszem meg a jatekot, mert szeretnem,h fejlesszenek meg olyan jatekot amit szeretek.
Ha mas azert, hogy megnyugtassa a lelket, kozben meg nem a fejleszto kapja a penzt...hat hajra.A nem eri kar a fejlesztoket temara: tehat ha ugyvedet kell fizetni, embert alkalmazni, hogy foglalkozzon ezzel (vagy kis studio eseten az akarmelyik embernek ezzel megy el az ideje) barmilyen meglepo az koltseg.
Akitol elveszik a kulcsot az utana megy kopkodni, azzal megint foglalkozni....Reszemrol lezartam, mindenki azt csinal amit akar, fejlesztonek se kell hinni, hisz o bullshitel es honnan is tudna...
-
reelc
veterán
A Darkwood volt az a játék, aminek a fejlesztői maguk csináltak torrentet, hogy inkább azt szedd le, és majd ha lesz pénzed akár leárazáskor vedd meg.
Az ok: e-mailben sokan kértek kulcsot tőlük, hogy "bemutatják" a játékot, aztán meg eladták piactéren. 2017-es eset. -
echterion
nagyúr
válasz KISDUCK #45600 üzenetére
Ezzel az erővel akkor ne nyisson senki digitális vállalkozást, mert bármikor benne van, hogy valaki lopott bankkártyával fizet. Ott a lehetőség, hogy ha ezt el akarják kerülni, térjenek vissza a jó öreg cd-dvd-bd trióhoz. Ja, hogy az drágább, nehezebb kontrollálni és nyomonkövetni? Hát nem tudom őket sajnálni.
csaba951: Ez akár lehetséges is lehet, bár sztem elég furcsa az a demokrácia, ahol ha valakit meglopnak, akkor még neki kell fizetnie emiatt. Amúgy mennyi lehet egy ilyen eljárás költsége?
wjbhbdux: rég nem vettem már ott semmit, pont emiatt. Az ellenőrzések miatt (is) eléggé megdrágult.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz echterion #45604 üzenetére
Erre teljesen jó megoldás, hogy a kiadó visszavonja a kódot. Tőle ha lopott kártyával vették, jogos, nem a végfelhasználóval van dolguk. A user meg verje le a G2A-n meg a seftereken.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Mert lopott kártyával veszik a kiadótól vagy a fejlesztőtől a kulcsot, utána kerül a szürke boltba. Ezért a kiadótól vagy fejlesztőtől vonják vissza a pénzt, ráadásul ennek is van extra költsége, amit ugyancsak velük fizettetnek meg, így ténylegesen pénzt veszítenek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bullseye
addikt
válasz Dilikutya #45605 üzenetére
Jaja, amikor az Ubi játékokkal játszották ezt sok éve, akkor is mindenki a G2A-n akarta levenni, egyáltalán nem volt ezerrel sírás a gonosz Ubi miatt, akiknek kötelességül lenne benyelni ezt a csekély veszteséget, mert olyan nagy cég, és mocskok, hogy nem teszik.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
KISDUCK
addikt
-
Golden9
addikt
válasz Anonymusxx #45610 üzenetére
+
#AkcióNeverwinter Realm Engineer Pack - 0€ Epic Store
[ Szeretkezve ]
-
vezse
tag
Sziasztok! Prey-Gog.com reedem kód: SRC8A3EFC7982DEE6D
-
NeStric999
csendes újonc
Szintén egy Prey GOG kód: SRC825(4-1)609D5C69FF4
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz NeStric999 #45614 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
nagyúr
válasz NeStric999 #45614 üzenetére
Egy Prey-t én is kuncsorognék, ha valakinek lenne még és nem kell.
-
gejala
őstag
A korábbi évektől eltérően most korábban kezdődött a summer sale Gamesplaneten napi flash dealekkel. US oldalt is érdemes nézni, hogy árfolyam miatt melyiken olcsóbb venni.
[ Szerkesztve ]
-
MaddeNNNN
őstag
Nálam is van egy Prey gog kulcs. Írjon, aki szeretné.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Segal
veterán
válasz MaddeNNNN #45623 üzenetére
írtam privátot, mert arról kapsz értesítést.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
FragMaster
addikt
Sziasztok, egy Prey gog-ot fel tudok ajánlani én is, az első pü kapja.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Mr.Csizmás
titán
ha már giftölünk: The Long Dark: Survival Edition /pm
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Golden9
addikt
-
mmdms
addikt
Az miert van egyes jatekokat csak a nagyoknal lehet megvenni? A Stranded deepet szeretnem picit akciosan behuzni, de a nagyok eleg szukmarkuan bannak az akciokkal.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Anonymusxx #45634 üzenetére
Jah.
Kb a lényeget (intro-t) végigjátszottam. ~1.5 óra. Mire belekezdett volna a játék, abbahagytam. Azóta el sem indítottam.
Szép, jó. De kb 2k-et HA ér....Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
basaharc502
aktív tag
válasz Bajgunar #45635 üzenetére
Az ingyenes címek nagy részével így vagyok...valahogy olyan játékot sosem adnak (ami persz nem baj, hiszen ajándék lónak...), amivel el tudnék szórakozni sok-sok órát. 1-1-et kipróbálok, de mindig rájövök, hogy nem véletlen volt ez ingyen...A jobb címeket pedig már régebben megvette/kipörgette az ember, így csak +1 sornak jók.
-
Segal
veterán
válasz basaharc502 #45637 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Bajgunar #45635 üzenetére
"Mire belekezdett volna a játék"
Hát de épp ez az a játék soha nem kezd bele igazából...
Igaz volt egy idő, amíg kicsit rááltam, valamiért megtetszett egy darabig.
Aztán rájöttem h a szigeteken kb ugyanaz van kb 90%-ban, amiben eltér az az h van-e krumpli, milyen állatok vannak rajta, kb ennyi.Ahhoz h befejezzem kell bossokat ölni, amihez kell erősebb fegyver, amihez kell bőr, amihez állatokat kell leőlni, kb vagy 20-30 db-ot, vagy még többet.
Majd cheattel befejezem talán egyszer...
-
Anonymusxx
senior tag
válasz basaharc502 #45637 üzenetére
"de mindig rájövök, hogy nem véletlen volt ez ingyen.."
Ez hülyeség, jókat szoktak adni.,..
"A jobb címeket pedig már régebben megvette/kipörgette az ember, így csak +1 sornak jók. "
Biztos h nem, annyi ideje senkinek sincs, és pénze is csak keveseknek.
-
basaharc502
aktív tag
válasz Anonymusxx #45641 üzenetére
Ez hülyeség, jókat szoktak adni.,..
Szoktak jókat is adni meg egy csomó olyat, amiért ÉN megjelenéskor sem adtam volna egy centet sem és ingyen sem érdekel a csomó platformer, pixel stb. game.Biztos h nem, annyi ideje senkinek sincs, és pénze is csak keveseknek.
Csak a kedvedért megnéztem az Epic fiókomat, ahonnan szemezgetek olyan jobb cymek közül, amelyek számomra 1-2 kivételtő leltekintve +1 sornál nem jelentenek többet:
Alan Wake - anno kijátszottam, tetszett. Epicen ingyen behúztam, + 1 sor.
Inside - az érdekesebb indie játékok egyike. Ugyan az, mint fentebb.
Batman AK - ez az egyik olyan, amit ki akarok pörgetni, de éve óta nem nyomtam a telpítés gombra valamiért.
Watch Dogs - megjelenéskor kipróbálva, csalódás. Epicen ingyen behúztam, + 1 sor.
World War Z - megjelenéskor kipróbálva, csalódás. Epicen ingyen behúztam, + 1 sor.
Just Cause 4 - Epicen ingyen behúztam, + 1 sor, nagy csalódás a game.
GTA V - le a kalappal az Epic előtt, ez valóban jó volt, pedig szemeztem a megvásárlásával, pont jókor lett ingyenes.
Borderlands 2-3: Epicen ingyen behúztam őket...de már korábban próbáltam mind a kettőt, szóval nem volt nagy újdonság. Mindkettővel 4-5 órát ha játszottam.
Blair Witch - szinte új volt, amikor free lett. Örültem, de végig sosem vittem.
Rage2 - anno kijátszottam, tetszett. Epicen ingyen behúztam, + 1 sor.
Control - meg akartam venni, jókor lett free, ki is játszottam +1 pont az Epicnek.
Plague Tale - Game Passban kipróbáltam mielőtt free lett, + 1 sor
Dead by Daylight - milliószor volt ingyenes hétvége steamen, mire free lett csak +1 sornak volt már jó.
Vampyr - Originen vittem ki annó, mire ingyenes lett +1 sornak lett jó
Tomb Raiderek - ezek is várják ,hogy felrakjam őket, de hasonlóan a Batmanhez, nem vitt még rá a lélek, hogy rányomjak a telepítésre.
Bioshock Collection - anno játszottam velük,egyiket sem vittem végig, mire free lett igazából +1 sor
.
.
.Kicsit meguntam a felsorolást..
.
Evil Dead - viszonylag új játék, de annyira nem lett nagy szám, 1-2 órám van benne, +1 sor
Most pl. ingyenes az ESO...anno megvettem + jópár kigészítőt is. Nagyon jó mmo, de nekekm +1 sor lenne ez is ha behúznám. -
Anonymusxx
senior tag
válasz basaharc502 #45642 üzenetére
"A jobb címeket pedig már régebben megvette/kipörgette az ember"
De a jobb címekből van több száz (akár több ezer is), te meg felsoroltál egy pár darabot.
Nyílván nem sokan vették meg az összes jobb címet, és vitték végig, hiszen több hiszen folyamatosan is jönnek ki újabbak, egy élet is kevés rá. Úgy mondod mintha a jobb címek alatt lenne vagy 10-20 játék csak.
-
kwzatz
őstag
válasz basaharc502 #45642 üzenetére
A Prey+Mooncrash-t pl. nem írtad, az is volt már ingyen kétszer. Ugyan végigtoltam már előtte Steamen, de ha valaki nem, nagyon ajánlott. Akinek az nem tetszik, az nem tudja, mi a jó. Tyranny Gold Edition szintén, az egyik legjobb worldbuilding van benne, amit játékban láttam.
"Bioshock Collection - anno játszottam velük,egyiket sem vittem végig, mire free lett"
Nagy hiba.
A Batmanek és Tomb Raiderek ugyan elég közel állnak a "Ubisoft formulához" (ami nem a kedvencem), de szerintem pont a kivételeket erősítik, amik jól sikerültek, mert egyrészt elég jól rejtegetik ezt a tényt, másrészt mert elég sok egyedi vonásuk van, ami kifejezetten jól működik.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Segal
veterán
válasz basaharc502 #45639 üzenetére
user error
-
basaharc502
aktív tag
Írtam, hogy a felsoroltak meg még n+1 db jó címek, csak amire ingyenesek lettek, számomra már vagy rég nem aktuálisak, vagy pár óra játékidő után szépen feledésbe is merültek. Nagyon kevés az olyan, ami nekem tényleg betalált és belepörgettem sok sok órát.
-
Polllen
nagyúr
válasz Anonymusxx #45643 üzenetére
"A jobb címeket pedig már régebben megvette/kipörgette az ember"
Én nem vettem meg, nem játszottam végig őket, mert előbb-utóbb vagy gamepass, EA play, ingyen osztogatásba bekerül és akkor sok más egyébbel megnézem. (Vagy olyan filléres akcióban, amikor már mindegy, hogy ingyen adják vagy fizetek érte...)"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Egon
nagyúr
Eléggé szeretem a TD játékokat. A Bloons TD 6-ban (Epicen volt ingyenes valahogy tavaly év végén vagy idén év elején) több mint 1800 órám van (mondjuk ebből pár száz óra gép előtti alvás... ).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal