-
IT café
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz TheNewDawn #45299 üzenetére
"Steal" az lopást jelent, remélem tudod. 10€-ért megvenni csomagban 10-20 éves játékból párat nem akkora dicsőség, max jó ár. A Combat Evolved PC-re meg már az eredeti megjelenésekor is gyenge volt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz bobalazs #45303 üzenetére
Értem, mire gondolt, de szerintem ez messze nem az a kategória.
Nem tudom miért, de nekem a Halo videótékás hasonlattal élve egy alsópolcos sci-fi.
Ennyiért lehetett a felújított Mass Effect trilógiát is megvenni a Humble-től egyszer.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TheNewDawn
addikt
válasz Dilikutya #45304 üzenetére
Sőt, akkor jártak mellé más játékok is ugye mert benne volt a Choiceban Értem én, hogy neked nem a szíved csücske a sorozat, de van akinek mondjuk jelentősebb és fontosabb mint a Mass Effect vagy mondjuk a C&C+Red Alert sorozat. És ott is steal kategória volt amikor nemrég 3€ ért ment a remake, pedig az csak 1+1 game ugye....Mit nem adnék érte ha ott is megcsinálták volna az összes játék felújított változatát
-
Dilikutya
félisten
válasz TheNewDawn #45306 üzenetére
C&C sajnos nem remake volt, csak egy remaster, modern felbontásokkal.
Az agyonsztárolt Halo-ra akkor se tudok mást mondani, totálisan középszerű.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kwzatz
őstag
válasz Dilikutya #45307 üzenetére
Az 1. rész már a régi PC megjelenéskor is totálisan középszerűnek érződött. Soha nem értettem a sikerét. A Jedi Outcast/Academy is akkoriban jött ki pl., és hát fényévekre van tőle minden téren. Medal of Honor, Call of Duty, Serious Sam, Return to Castle Wolfenstein, No One Lives Forever, UT 2003, stb. naphosszat lehet sorolni, megkockáztatom hogy a Halo volt az egyik leggyengébb FPS, amit akkoriban játszottam.
Mint ahogy a kifejezetten unalmas, érdektelen Destiny 2-ből kiindulva annak a szériának a sikerét sem értem. De hát van jó néhány ilyen játék. A Bungie-nak szerintem még mindig az Oni a legjobb játéka, és vicces, de egyben valószínűleg a legsikertelenebb is. (a Myth 1-2 is jó volt)[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Dilikutya
félisten
válasz kwzatz #45308 üzenetére
A Call of Duty-val nem feltétlen érdemes összevetni, ellenben a RtCW egy időben jött ki az xboxos Halo-val 2001-ben, és ott is nagy különbség van játékmenetben. Aztán a PC megjelenésre még elavultabb lett, egyértelműen lenyomták az akkoriban megjelent játékok, de pl. a Jedi Outcast is. Tényleg, NOLF, Serious Sam, mennyi jó játék volt akkoriban. Soldier of Fortune is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
AnonymusX
senior tag
válasz kwzatz #45308 üzenetére
Halo egy konzol FPS, ehhez mérten kell kezelni. PC-n nem sok vizet zavart sohasem, hiába próbálta az MS PC-re erőltetni (Halo 2 Windows Vista követelmény például). Ráadásul nem túl jó portot kaptak régen, és évekkel később, miközben akkoriban rohamosan fejlődött a PC-s játékipar.
Azonban 10 euró 6 játékért vitathatatlanul jó ár, kb. 1,6 euró per játék, ráadásul a multija is működik, szóval jól el lehet nyújtani a játékidőt, aki erre vevő. Arról nem is beszélve, hogy a fejlesztők példásan támogatják, a rajongók észrevételeit javítják még ha nem is bug, hanem csak egy nem túl hű felújítási probléma.
Egyébként a széria elég jól kinőtte magát, az X360-ra a Bungie-tól megjelent részekkel (Halo3, Odst, Reach) értek fel a csúcsra.
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
válasz Anonymusxx #45311 üzenetére
Ezt az MS storet sose ertem, van ami ilyan van ami olyan.
Illetve ha mar akkor kerdes hogy az ott megvett jatekhoz kell valami külön meg vagy csak telepitem és kesz?
Vagy van kliens, mint a steam?
Sose jatszottam a Haloval, de amit halottam rola az alapjan nekem a sztori miatt tunik erdekesnek. Erdemes az miatt megvenni?[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
AnonymusX
senior tag
Felhőben lehet vele játszani PC-ről is. Gamepass ultimate előfizetés kell hozzá.
@Llew
PC-n a Microsoft Store appon keresztül töltöd le. Ez kell hozzá. Kicsit bénácska, de legalább már a C meghajtó mellett már máshova is lehet telepíteni. De mivel az MS store verzió csak a PC-s változatot adja ugyanúgy, mint a Steames, én inkább utóbbin venném.Ha érdekel a sztori, akkor mindenképp érdemes vele próbát tenni. Én a Halo 1-et nem szerettem anno PC-n, de ez a csomag megszerettete velem a szériát. Gamepassban végigjátszottam, majd megvettem xboxra lemezen, és valószínűleg PC-re is meg fogom venni.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem ezért van itthon mind a 4 konzolból, valamelyikből több darab is a multi miatt. Viszont a PC az felejtős nálam.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
huskydog17
addikt
A közelgő Ubisoft Forward miatt most ismét 20%-os kupont ad az Ubi, amit minden terméknél lehet használni, szokás szerint kombinálva az akciós árral, így több játék is rekord alacsony áron kapható az Ubi Store-ban.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Dreadloord
senior tag
válasz huskydog17 #45318 üzenetére
Jól látom, hogy vannak logikátlanságok?
Ac:valhalla ragnarök edition +season pass lényegesen olcsóbb, mint a complete verzió.
32 vs 42 euró. Gondolom még ezekből jön le a 20%. -
KISDUCK
addikt
válasz Dreadloord #45319 üzenetére
Én nem látok a ragnarok editionon-ra leárazást, nekem weben és kliensben is 99 eurót ír rá minden. Amúgy a 2 felállás között amit írtál van tartalmi különbség is, a complete edition tartalmazza az ultimate packot amit a delux verzió mellé adnak.
-
huskydog17
addikt
válasz Dreadloord #45319 üzenetére
Ragnarök Edition az Ubistore-ban nem akciós, továbbá a Complete Edition tartalmazza az Ultimate Pack-ot, tehát ha az UbiStore-t nézzük, akkor a ragnarök edition +season pass biztosan nem olcsóbb.
A Complete Edition most a kuponnal 33,6 euró.
ragnarök edition +season pass szintén kuponnal 92,8 euróGameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Dreadloord
senior tag
válasz huskydog17 #45321 üzenetére
Jogos, a sima ragnarok dlc az akciós, de akkor még kellene az alapjáték is, szóval így már érthető az árazás.
-
TheNewDawn
addikt
Mi a pékrák folyik itt? Felmegyek reddit/gamedeals r mint 10 év óta mindig, erre ez fogad ....
In protest over reddit's changes to the API, GameDeals has gone private. More info can be found on the Meta thread: https://redd.it/143vmrawtf ? De most komoly... innentől akkor hol a fenébe lehet nézni az akciókat ?
-
Anonymusxx
senior tag
válasz TheNewDawn #45324 üzenetére
Pusztul a reddit
https://sg.hu/cikkek//154204/ugy-nez-ki-hogy-a-reddit-beleall-a-foldbe[link]
Kár lenne érte, én kb 3-4 hónapja fedeztem fel, sok info van rajta...
Egy másiknál engem ez fogadott:
"12. és 14. között a subreddit elsötétül, támogatván a /r/ModCoord -on szervezett tüntetést a Reddit API változtatásokkal szemben."[ Szerkesztve ]
-
mr_kickass
tag
válasz TheNewDawn #45324 üzenetére
Ha az a kerdesed, miert csinaljak, egyertelmuen leirjak az emlitett linken. Ha az a kerdesed, hogy hova tudsz menni ezutan, ha nem nyitnak ujra:
GG.deals
IsThereAnyDeal -
myckey
veterán
válasz Anonymusxx #45325 üzenetére
best hsz
"ez egy rohdt anarchokommunista tanya ""Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
TheNewDawn
addikt
válasz mr_kickass #45326 üzenetére
Mindkettő köszi, de hát ez...... na mindegy, amit most írnék az nem lenne szalonképes, szóval inkább nem írom
-
KISDUCK
addikt
válasz Anonymusxx #45325 üzenetére
Hát ez hatalmas, azt hiszem létezik erre már létező szó: természetes kiválasztódás.
Én ritkán használom a redditet és csak néhány hozzászólásom van ott, és valamikor 1 éve bannoltak, tehát olvasni tudtam, de írni semmit sem és annyit írt a rendszer hogy megsértettem a bla bla bla feltételeket. Én csak pár hónapja vettem észre és írtam nekik hogy nem is értem miért vagyok bannolva mert ritkán használom az oldalt és csak pár hsz.-em van. Erre ők "ok, visszavontuk a bannt", de fogalmam sincs hogy miért kaptam a büntit, a legnagyobb vétkem talán az lehet hogy Günther a profilképem.
-
l.skywalker
félisten
válasz TheNewDawn #45328 üzenetére
A Twitter is meglépte ugyanezt pár hete. Azóta rengeteg Discord szerverre nem jönnek az automatikus tweet továbbítások.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
TheNewDawn
addikt
válasz l.skywalker #45330 üzenetére
Szomorú na.. a redditnek volt ugye appja+megszokás, ott 0.2 sec alatt ki lehetett szűrni ha volt valami szuper best buy. Mostantól ez sokkal macerásabb és lassabb lesz Ja, meg oda kommentelni is lehetett
-
addikt
Srácok, nem igazán szoktam előrendelni játékot ezért nézzétek el nekem a tudatlanságomat-e téren.
A Cyberpunk Phantom Liberty-t most elő lehet rendelni 30euro-ért több oldalon is, de csak szeptember fog megjelenni. Ha most nem rendelem elő, akkor drágább lesz a játék később, vagy a megjelenéskor? Ez most egy jó ajánlat érte?[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
gyimger
őstag
válasz Angie™ #45332 üzenetére
Elő tudod rendelni, és majd megjelenéskor aktiválódik nálad a játék. Nem lesz drágább megjelenéskor se, utána meg már csak olcsóbb lesz. És nem hiszem, hogy jó ajánlat.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
addikt
válasz csaba951 #45335 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, akkor várok
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
addikt
válasz tomazin #45337 üzenetére
Hogy hogy miért? Szeretem ezt a játékot és várom a folytatást
-
pengwin
addikt
válasz Angie™ #45338 üzenetére
Azért nem értjük miért akarsz valamit előrendelni, mert az alapjáték is szörnyű volt technikai oldalról a megjelenés után: gyakorlatilag semmilyen hardveren sem futott normálisan.
Szerintem nagyon nem bölcs dolog előre fizetni egy szoftverért, ami jó eséllyel egy félkész bughalmatzként jelenik meg. Én biztos megvárnám az első komoly teszteket, és ha ott nem jeleznek megbízható tesztelők komoly bugokat, akkor venném meg. Ameddig van elég preorder a kétes technikai minőségű játékokra, addig ilyenek fognak megjelenni.
#45339 myckey
Szerintem ez egy nagyon rossz hozzáállás. Én úgy értelmeztem, hogy nem a játék tartalmi oldala lett minősítve, viszont az utóbbi évek AAA játék előrendelési tapasztalatait meg nem szabadna figyelmen kívül hagyni. Az elmúlt időszak nagyobb megjelenéseinek döntő többsége félkészen jelent meg és van, ami még 6-8 hónappal a megjelenés után is gamebreaking bugokkal küzd.
Pl. ismerősnek építettem új PC-t, és a Warhammer: Darktide teljesen véletlenszerű módon CTD-zik a gyári beállítások mellett, bármilyen BIOS beállítást módosítása után pedig el sem indul. Tavaly novemberben jelent meg, véletlenszerűen összeomlik Intel és AMD CPU-n is, valamint AMD és NV videókártyán is.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
veterán
válasz pengwin #45340 üzenetére
Én szinte a megjelenéstől kezdve toltam bele 70+ órát PC-n, nem bántam meg az előrendelést Voltak vicces npc bugok, de alapvetően rendben volt, DLSS+RT-vel átlag 40-50 közötti fps, nekem elég. Azóta mondjuk nem vettem elő, szóval nem is láttam az 1.12 utáni patcheket
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
A "The Callisto Protocol" illetve a System Shock felújított változatának beszerzését fontolgatom. Epic-en elég jó áron be tudnám most szerezni őket (alap akció + kupon, júni 15-ig). Szerintetek érdemes őket behúzni, vagy várjak hónap végéig a Steam nyári vásárra?
Köszönöm!BÚÉK!
-
i2k
őstag
válasz Ukraan #45343 üzenetére
Várj. Jobban is jársz (STEAM bejáratottabb). A játékok nem futnak el.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
s7evcsenko
addikt
válasz pengwin #45340 üzenetére
Szerintem meg pont az alapjáték körül kialakult botrány miatt ebbe bele tettek mindent amit csak tudtak és nem fogják még1x eljátszani azt a blamát, mint anno.
Nagyon nagy gáz lenne az nekik.
Amúgy meg van refund is, ha nagyon gáz lenne mégis."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Golden9
addikt
válasz Angie™ #45332 üzenetére
Ha mindent meg akarsz szerezni, ami Cyberpunk, akkor érdemes csak megvenni a
Quadra "Vigilante" Pre-Order Bonusért."Pre-ordering the game before September 26th will grant you access to Quadra "Vigilante" Pre-Order Bonus. It's a red muscle car that will be exclusive for those who pre-purchased the upcoming DLC."
#Akció[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
válasz Golden9 #45346 üzenetére
Modderek bele fogják tenni amúgy is.
//offba - nehogy valaki megsértődjön.[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
pengwin
addikt
válasz myckey #45341 üzenetére
Ok, ha a többség hajlandó újra és újra látatlanban fizetni ezért a minőségért, akkor továbbra is ezt fogjuk kapni.
#45342 csako
Nálam a DLSS és Tsai már alapból nem játszanak, hihetetlenül rontják a képi minőséget, Olyan érzésem van tőlük, mintha egy régi PWM-es monitort néznék amin szőrösödnek az élek még maximális élsimítás mellett is.#45345 s7evcsenko
Egyet értek, hogy bele kéne rakniuk apait, anyait, mert különben nagyon komolyan sérül a CDPR brandje, de én már csak olyan kiadónak adok pénzt előre, akik bizonyítottak. Részemről majd akkor lehet szó megint optimista hozzáállásról, ha ezt és a rákövetkező nagyobb projektet is normális formában adják ki. Addig csak önáltatás minden.
Kár, mert a CP2077 végre egy eredeti, nagyszabású új projekt volt, nem a szokásos franchise-os lehúzós gagyi ami divat mostanában.#45346 Golden9 & Angie™ #45332
GOG-on egyébként csomagban van a DLC az alapjátékkal, ha valaki teljesen nulláról kezdené.Sértődés meg nincs belőle, csak nem értem miért kell ötvenedszerre is rátenyerelni tömegeknek a forró tűzhelyre, hogy megállapítsák: forró.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik