-
IT café
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shapphire
aktív tag
válasz s7evcsenko #45149 üzenetére
Hol, milyen shopba mert én ilyen menüt, lehetőséget nem találok. Szájbarágósan lehetne?
-
sto1911
veterán
Jo jatek egyebkent a Far Cry 6? A 3-at es az 5-ot szerettem, a 4 kicsit meh kategoria volt nalam. Blood Dragon mar vagy 17 helyrol megvan, az is jo volt egynek, de hamar unalomba fulladt, csak a setting vitte el a vegeig.
-
válasz sto1911 #45156 üzenetére
ah, 3 es 5 sokkal jobb. szeretem a szeriat, csak a masodik reszt es a blood dragont nem jatszottam ki. par orara jo, de ai szornyen buta, es hamar megunhato az egesz. nem a 10 euro sok erte, hanem a raforditott ido, amit massal tolthetnel.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Pferi
senior tag
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
basaharc502
aktív tag
Így elnézve ezt a sort még mindig azt mondom, hogy az első rész volt az, ami odab@szott rendesen, anno 2004-ben. Olyan grafikát még előtte kb. sosem láttunk mozgásban. Sosem felejtem el, amikor a játék elején kiértünk a barlangból és először láttuk meg a homokos, dzsungeles tengerpartot kb. szó szerint órákig keresgéltük az állunk a földön a látványtól. Többek között ezért a játékért - meg persze a doom3 és half life 2-ért - vettem komplett új gépet.
A Fc2 olyan semmilyen lett, már ott eltolták, hogy nem igazi folyatása lett az első résznek, csak a nevét hypolták meg, de azért abban is voltak emlékezetes pillanatok. A 3 valóban újított, jó is volt, de lényegében, ami azóta megy az a 3. rész újrázása, más helyszinen, más történettel de egy kaptafa. A primallal nem játszottam, arról nem tudok nyilatkozni.
Ide komoly vérfrissítés kellene, grafikai téren is illetve játékmenet terén is. Nem bánnám, ha olyan döntés születne, hogy visszanyúlnak az első részig és onnan rebootlják az egészet...kb. mint most a mortal kombat esetében. -
válasz basaharc502 #45160 üzenetére
Mondjuk az első részbe meg a mutánsok/szörnyek nem kellettek volna. Én ott abba is hagytam.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
myckey
veterán
Végre valaki, keblemre !
Nekem is az első a favorit. Pont ez a pillanat, mikor kijöttél a vízre...."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Segal
veterán
Az is rejtély hogy a best buy témából hogy lett Far Cry téma...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
faragojof
őstag
"Sosem felejtem el, amikor a játék elején kiértünk a barlangból és először láttuk meg a homokos, dzsungeles tengerpartot kb. szó szerint órákig keresgéltük az állunk a földön a látványtól."
Meghatározó PC-s élmény volt, az biztos!"Formicate Under Command of the King,,
-
basaharc502
aktív tag
válasz faragojof #45165 üzenetére
De még mennyire! Örülök, hogy akkor voltam 16-17 éves suhanc, amikor ezek a mára már "történelmi" játékok berobbantak. Szinte még internet nékül, újságokból minden infót összegyűjtve ütöttek igazán nagyot ezek a címek. Hiszen addig csak a képzeletünkben élt valamilyen kép ezekről a játékokról...aztán ha a valóság találkzott a képzelettel, na azok a meghatározó pillanatok.
De be is fejeztem az offot. -
Mr.Csizmás
titán
-
fekomat
tag
válasz csuvicsuva #45153 üzenetére
a kuponkódot hol tudom megadni?
-
chatran
őstag
válasz Mr.Csizmás #45167 üzenetére
Fiatalok vagytok. Az Unreal-ben, mikor kiérsz a börtönből a szabadba, az volt az igazi vizuális orgazmus.
Amikor meg először találkoztam a Skaarj-ral majdnem összefostam magam. -
Moby
addikt
Persze, mivel az első részt még a crytek csinálta, azzal debültált a cryengine (Crysis-ok), a második részre meg átvették a ubisoft belső stúdiói, és onnan már Dunia-ra jöttek.
-
addikt
Jön mindjárt egy rendszerüzenet:
“Akkor el lehet engedni a Far Cry témát is”
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Maksifül
senior tag
válasz s7evcsenko #45146 üzenetére
Más játéknál is működhet ez a turpisság? Pl, ha valaki az Assassin's Creed Origins standard edition-t veszi meg?
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
csuvicsuva
addikt
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
Srácok, gyertek az OFF topikba, ott minden megy (politika, bulvár, sztárhegyek és még játékokról is beszélgetünk néha-néha).
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
Dilikutya
félisten
Far Cry 6-ban az ingame store-ban az addon rész miért nem működik?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz MoVieFaN #45193 üzenetére
Nah, ez már valami. Az overlay ki van kapcsolva, mert úgy tűnt egy időben, hogy az okozza a Far Cry 6-nál, hogy egy idő után beszakad az fps, és 60 helyett stabil 20 lesz. Aztán egy idő után kikapcsolt overlay-el is csinálta, bár jóval több idő után, mint eleinte.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
AcCEsS
senior tag
Ez vajon még mindig megy? Mert akkor megvenném az alap verziót, és a játékon belül upgrade-elnék.
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Dilikutya
félisten
válasz AcCEsS #45198 üzenetére
Standard-ra is engedi a GOTY-t. Amúgy a GOTY miben több a deluxnál? Utóbbiban csak a 3 főgonoszos DLC van, ez az új térhajlítós csak a GOTY-ban? Pár perc után kinyomtam, meg a főgonoszosakat is, mindhárom ugyanaz, csak a környezet más. És a játékélmény is gagyi, a FC5-nél ennél jobb DLC-k voltak, a vietnámi háborúsat kimondottan élveztem, igaz, a zombisban még lenyomtam egy pályát, a harmadik ott is hamar feledésbe merült.
-
AcCEsS
senior tag
válasz Dilikutya #45199 üzenetére
Igen, de a 10 eurós kupon legalább 20 euró vásárlásnál jár csak, ezért kellett a deluxe, ami pont 20 euró (a standard meg 15). A GOTY-ban benne van a Season Pass is, pontosan ezek vannak a játék mellett:
SEASON PASS
ULTIMATE PACK
LOST BETWEEN WORLDS EXPANSION[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal