-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz WayneGace #44199 üzenetére
Tehát kizárólag következtetés alapján? Ha igen, akkor szerintem ezt nem kéne, hiszen egyszer így már felsültek az ilyen jövendőmondók az EA csomagnál. Akkor szajkózták, hogy kapunk ezt is azt is, mert a SteamDB-n módosítás történt annál a címeknél, aztán végül nem lett belőle semmi.
Szóval szerintem kizárólag steamdb módosítás alapján nem szabad következtetni egy új bundli csomagra. Na persze ha összejön, akkor lehet mondani, hogy na ugye megmondtam, de ha nem lesz ilyen csomag, akkor csak lesni fognak az emberek, hogy WTF, miközben senki nem ígért olyat.#44200: Köszi az infót.
Annyival egészíteném ki, hogy ugyan nem játék, de a support megszűnése miatt az Adobe Premiere Pro 2 is ingyenessé vált. Ugyanúgy le lehet tölteni a németektől a teljes verziót.
Ezen felül a 40 dollárba kerülő Ashampoo Office 2010 most szintén díjtalan, itt viszont valószínűleg csak német nyelvet kapunk. Ingyen kaphatunk még Adobe Illustrator CS2-t, Photoshop CS2-t és még sok más fizetős programot.
Aki esetleg nem tudná: a Baphomets Fluch nem más, mint a Broken Sword című point'n click kalandjáték, csak a németek alternatív címet adtak neki.[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
WayneGace
őstag
válasz huskydog17 #44202 üzenetére
Az a különbség, hogy most a nevében is benne van. Illetve most konkrét link elérhető, Origin bundle-nél pedig azt hiszem csak egy szerkesztett (kamu) kép volt.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
echterion
nagyúr
Hm, vajon miért kaptam egy 65%-os kupon a Cities in Motion 2-höz steam-en? Eladnám, de nem engedi sajnos.
Viszont azt írja, hogy cserélhető, ezt hogy tudom elcserélni valamire?[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
game pack 01 23+10 játék $15-ért
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
cskamacska
addikt
válasz regener #44200 üzenetére
Szóval összeszedték az utóbbi évek kiöregedett és ingyenessé tett játékait a nagy eseményre?
Focus Home Interactive Humbli elég ütős lesz, főleg nekem, mivel Game of Thrones RPG-re kiadása óta várok, mert értelmes akció _nem_ volt rá pár héttel ezelőttig, akkor jól megvettem, most meg bekerül egy k@@@ott egy dolláros bundliba.
zone: Az a Game Pack 01 bundli úgy néz ki, mint valami művészfilmes elvont találkozó. A weboldal pedig nulla infóval szolgál arról, hogy az ember mit kap a pénzéért.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Heavyrain
őstag
"The Indie Gala: Magicka Bundle
A 3 tier bundle from Indie Gala featuring Magicka.
Tier 1 will most likely feature the base game, while tier 2 & 3 will feature the DLC's for Magicka.
Tier 2:
Magicka: Support Robe
Magicka: Tank Robe
Magicka: Party Robes
Magicka: Frozen Lake
Magicka: The Watchtower
Magicka: Final Frontier
Magicka: Marshlands
Magicka: Nippon
Magicka: Wizard's Survival Kit
Magicka: VietnamTier 3:
Magicka: Grimnir's Laboratory
Magicka: Tower of Niflheim
Magicka: Dungeons and Daemons
Magicka: Heirlooms Item Pack
Magicka: Peculiar Gadgets Item Pack
Magicka: Aspiring Musician Robes
Magicka: Mega Villain Robes
Magicka: The Other Side of the Coin
Magicka: Horror Props Item Pack
Magicka: Holiday Spirit Item Pack
Magicka: The Stars Are Left
Magicka: Gamer Bundle
Magicka: The Lonely CruiseThe bundle is slated to drop tomorrow!"
/ Indie Kings Bundle Tracker/
-
dejaris
addikt
Ayo, ez a ido/mozgas fps nagyon ott van. Nem ertek hozza, de az unity motoros jatekokat, demokat mind mutogattak a wp-s eloadasokon, ugyhogy at is kene pattintani telefonra, akkor lenne igazan jo
-
nagyúr
-
Mate
nagyúr
Ma megvettem a skyrim Legendary edition-t dobozosan. Adtak hozzá egy kártyát kóddal. Valami Kompania Graczy Cenega. Mi a rossebbre lehet jó az a kód? Az egész kártya lengyelül van, így nem sokra megyek vele
-
dokken
tag
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
Keresek RAGE The sewer missions DLC kulcsot, ha valakinek akad. A trade topickban rám lett szólva, h két Rain-Slick Precipice of Darkness 3 kulcsot ajánlottam fel érte, és nem Syrim Legendary Ed-et, de a DLC csak 2 dolcsi volt eredetileg Steamen. Szóval szívesen ki is fizetem, ha valaki Ámerikábul meg tudja még venni Steamen.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
maddionmax
senior tag
Kár érte, hogy minden Desura függő
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz maddionmax #44239 üzenetére
ez van... a másik fele DRM-free!
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
ayo
veterán
az sztem nem baj, hanem hogy szemetet arulnak az inkabb. kicsit kezd indiegalaba menni ez is neha
http://jateknaplo.blog.hu
-
Ha egyszer nincsenek ezek a játékok Steamen...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
raggg
senior tag
Amazonos tr/sleepingdogs/hitman pakk vásárlásban tudna valaki segíteni?
ragklaatPS
-
bozont
veterán
Eets Munchies Steam kulcs:
YodaJuliOlgahármasban-9P4C-H72N-GézanullaElemérnyolc[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
75 perc és kiderül a Humble rejtélyes plusz játéka
-
WayneGace
őstag
válasz maddionmax #44248 üzenetére
Kicsit elszámoltad szerintem. 8 órakor szokták hozzáadni a plusz játékokat.
BestSecret invitációt privátban adok.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest