Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    válasz FunPro #128972 üzenetére

    Értem már, köszönöm, hogy leírtad a motivációd is! :R Azonban továbbra is azt mondom, hogy ha valaki véleményt közöl egy játékról, akkor abból flém lesz többnyire. Ha valami akciós, akkor van egy csomó oldal amin utána lehet nézni, hogy milyen, esetleg <játék neve> review kulcsszóval. Vagy ha nem megy, akkor OFF topikba rá lehet kérdezni. Ha mázlid van, akkor olvassa valaki :). Így meg lehetne kímélni az ONt a felesleges dolgoktól. Az ha valaki akciót ír be akkor azt valószínűleg okkal teszi, nevenics játékokat csak nagyon ritkán írkálunk :).
    Persze a dolog itt sem olyan egyszerű: adott egy brutál jó akció, majd a júzer a végére teszi, hogy "a világ legjobb játéka, ennyiért vegyétek!" és már kész is baj. Szerkesztési jogosultság nélkül tuti folyamatosan törölni kellene a rá folyamatosan érkező reakciókat, de ilyen szinten az eredeti hozzászólásba nyúlni meg nem lenne korrekt. Szóval szopó az egész.

    Ugyanez igaz a "másra": az első tényszerű dolog okés, aztán amikor mondjuk 10nél több OFF jött fel akkor törlés - ÉS esetleg egy összefoglaló hozzászólásba össze kellene gyűjteni az érdemleges infókat. Ez viszont brutál nagy humán erőforrást igényelne, ami kb. járhatatlan út.

    Szóval a legegyszerűbb (életszerűbb?!) még mindg az lenne, hogy ezt az egy éve elkövetett ON/OFF topik szétszabdalást visszacsinálnák. Egy topik van, amibe minden belefér és csak annyi kérés lenne, hogy ami nem akció az OFFba menjen, ami akció meg ONba. Akciókat ki lehetne emelni és kötelező lenne az hessssteg akció használata - mint a BB topikban. Majd a modik döntenek ...

    Lássunk tisztán: ez (és a legtöbb) fórum erre a célra kb. pont annyira alkalmatlan mint a trendi Facebook csoportok a használt cuccok eladasára (és nem a market placere gondolok) - éppen ezért olyan baromi nehéz a dolog és nem is lesz soha tökéletes.

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák