Új hozzászólás Aktív témák
-
Amikorra elő akartam rendelni, már totál kifogyott, így most csak keseregve figyelem az árát, amit simán kifizettem volna érte
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Jakesz
őstag
Ez vagy a Xiaomi Pad 6 éri meg jobban?
-
sohajda90
tag
Én is szemezgetek vele, de nekem laptop, telefon Apple, úgyhogy lehet mégis jobb lenne egy iPad az app-continuity meg egyéb kompatibilitási issuek miatt, de hát ugye ez még egy iPad Air-nek is fele árban, cserébe megvan a high refresh rate, ami iPad oldalon még mindig a Pro-k kiváltásga.
-Viszont a cikkhez magához: az előrendelési akciót már régen lezárták, most péntekig kell azoknak befizetni a fennmaradó összeget, akik már korábban leadták a rendelést egyre és befizették a 90 Eurós előleget, az előrendelési akcióhoz csatlakozni már nem lehet, szóval aki most rendeli az az extrákat már nem kapja meg.
-Kiszállítás az előrendelőknek is május 18-án kezdődik, szóval majd egy hónap még mindenképp, nálam lehet ezért esik ki a pixisből, mert május 20-i nyaralásomra már vinném, de valszeg addig ide biztos nem ér el
-A kiszerelés 8/128 GB-os, nem 256... -
sohajda90
tag
Na ma reggel rendelő üzemmódba csapta magam, de e-mail értesítő az új készletről nem jött, a weblapról meg sutyiban lekapták a "new stock arrives on 28 April" félmondatot... Lehet jó egy termék, ha nem lehet kapni, azt azért nem hinném, hogy a kereslet olyan hatalmas, mint az iPhone 14 Pro első pár hetében...
-
sohajda90
tag
Igen, én is megkaptam az értesítőt (bár továbbra is csak 8/128 GB-os opció van, de én azzal még fine lennék), de shipping date-nek Június 14 van beírva. Nálam itt esett ki, én 500 EUR-ért most tartom ezt egy jó vételnek, nem másfél hónap múlva, addig megjelenik a Pixel Tab, lehet hogy megérkezik hozzánk is a Xiaomi Tab 6, ami az amúgy is jó Xiaomi Tab 5 árát még jobban lenyomja majd, meg mint mondtam, én a május végi nyaralásomra akartam vinni laptop helyett, de annak már búcsút inthetek...
úgyhogy nekem most kikerült a kosárból...
-
válasz
sohajda90 #13 üzenetére
Én azért várakozok, mert Indiában csupán 2000 rúpia a különbség a két változat között. Ha eu-ban is ilyen különbség lesz, az kb 50 euró (de én 100-ra saccolom a jövőbeni különbséget erre). Azt gondolom, most eladják a kisebbet, aztán jön a nagyobb majd...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
sohajda90
tag
Na mégis csak megint fontolóra vettem a vásárlását, ahogy kijöttek az első review videók.
Nekem tetszik a design, a jó töltési sebesség, a Dimensity 9000 is szerintem pár évig még mindenre (amire én használnám - filmezés, netezés) bőven elég, sőt, és árban nem sokan vágnak alá.
iPad Air jelentősen drágább és csak 64 GB-os a kezdő kiszerelés, valamint a kijelző refresh rate is csak 60 Hz. Samsung Galaxy Tab 8 kb. egy árban van az iPad-del, Snapdragon 8 Gen 1 elég csábító, mert az aztán még 3-5 év múlva is bőven elég teljesítmény lesz, cserébe viszont sokkal többet fogyaszt, plusz a kijelző még ott is "csak" IPS, AMOLED csak a Tab 8 Plus-tól felfelé van, az viszont szerintem kifejezetten rossz vétel, mert már iPad Pro tartományba esik, ami meg szevasz kb. a tabletek alfája meg omegája, szóval annyiért már azt venném és nem mást...
Többi manufacturer (Lenovo, Xiaomi) nálam annyira nem jön szóba, Lenovo azért mert volt pár Motorola készülék a családban és kb. normális Android főverzió frissítés soha nem jött egyikre sem, mindenféle ígéret ellenére, Xiaominál pedig engem a MIUI taszít kicsit...
Csak ne lenne olyan veszett messze az a június közepi szállítás...
Ui.: Plusz azt nem értem, hogy miért nem fért bele ebbe a tabletbe egy újlenyomat olvasó. OK, hogy fizetésre nem fogom használni (nincs is benne NFC sem), de security szempontból szerintem azért illene lennie, plusz azért az 500 EUR-ba szerintem beleférne...
-
Sinesol
veterán
válasz
sohajda90 #15 üzenetére
Filmnézés/netezés, egyszoval tartalomfogyasztási célokra tökmindegy, hogy a kijelző 60 vagy 120hz, de még a háttértár mérete sem számit tul sokat. Szóval elég jó az az ipad, na és az 4-5 évig biztos villámgyors lesz és a támogatás sem kérdéses. Just my 2 cent.
De azért ez is jó választás, a Oneplus neve nekem graancia a jó cuccra, csak tőlük vennék droidos cuccot, ha valaha is kellene.[ Szerkesztve ]
-
sohajda90
tag
Hát végül hosszas tanakodás után megrendeltem tegnap a OnePlus Tab-et.
Igazából mivel az én tevékenységem a filmnézésen és netezésen nem terjed tovább, így nekem tényleg bármi elég lenne, de szeretem a smooth experience-t (high refresh rate), plusz kb. tesztelni akarom, hogy ha kicsit hanyagolom a MacBook-omat amit jövőre vagy azután lenne ideje upgradelni, és megpróbálok a tablettel együtt élni (2013-ban anó még az iPad Air 1-el ez nem sikerült, akkor még külföldön éltem és rengeteget használtam messenger appokat az itthoniakkal való kapcsolattartásra, és egyszerűen sz@r volt fizikai billentyűzet helyett, ezért mindig amikor előkerült az iPad valaki rám írt, és 10-15 perc után feladtam, tettem el és felcsaptam helyette a MacBook Air-t) és ha sikerül, akkor lehet a következő MacBook updatet már skippelem és helyette beruházok egy iPad Pro & billentyűzet kombinációba, de most nyers tudásban (tárhely, kijelző) az iPad Air-t nem tartottam jó alternatívának a OnePlus Pad-del szemben, mert a tablet & folio case kombó 64 GB-os iPad Air-re lett volna 330k, ez meg előrendelési akcióban a case-el együtt 200k.
Amúgy érdekes, mert Alza-n reneltem végül (voltak kuponjaim, így szállítással együtt ~7000 Ft-ot fizettem érte), és az Alza úgy írja, hogy a tablet már május 11-re várható (OnePlus oldala továbbra is június közepét ígér), viszont azt láttam a OnePlus oldalán is, hogy a folio case out of stock, itt meg mivel azzal együtt kínálják, valószínűleg csak akkor hozzák ki, ha a folio case is újra elérhető lesz...
-
Morph33
tag
Én tegnap rendeltem meg az aliról 450 euróért a global verziót, 5 napos szállítással Franciaországból.
Nemhogy olcsóbb, mint a OnePlus áruházban, de legalább van is raktáron.
Június 2-án érkezik elvileg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két hete előrendelhető a OnePlus első táblagépe, de az árat csak most tették közzé.
- Apple iPad Pro 3 M1 chip 11 2021 Wi-Fi + Cellular 5G - Apple garancia - Akár beszámítással
- iPad Pro 11 M1 512GB wifi+ Cellular 2026.03.09. garancia!
- Bomba áron! Új iPad 9. Generáció (2021) 10.2 wifi Grey/Silver 64gb, 1 napos! Extrákkal!
- Gyakorlatilag új - iPad Air 5 2022 M1 - 64GB, SIM-es - Apple garancia, doboz, fekete
- ÚJ Apple Pencil 1 - 2 első és második generációs BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉR
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen