Új hozzászólás Aktív témák

• bacsis

Közösségépítő

Sziasztok!
    Feltenném itt is a kérdésemet, hátha, mert a "sima" HP Topicban nem tudtak eddig segíteni...
    Szóval:

Van egy HP Elitebook 8570W-m, aminek a Trackpointja érdekes problémát produkál, kíváncsi vagyok, hogy valaki találkozott-e ilyennel?!
    Szóval a gép nem rég került hozzám. Azt vettem észre, hogy a trackpoint bal klikkje hol rendesen működik, hogy egyszer csak 1 klikkel 3-4-5 klikket produkál egymás után villámgyorsan. Konkrét példa, rádbökök egy smiley-ra itt a PH-n, de nem egyet rak ki, hanem 3-4-et. Az idegesítőbb része az, hogy pl ha a csúszkát húzom lefelé, folyamatos gomb lenyomással, van hogy oké, van hogy folyamatosan elengedi egy-egy pillanatra, megint "megfogja" megint "elengedi.. Tehát nem lehet lehúzni a csúszkát vele.
    Jó biztos xar a gomb. Átprogramoztam a középső gombra a bal klikket, és lám a középső gomb is ugyanazt produkálja :Y Hol jó, hol nem... De a történet itt nem ér véget, a jobb klikk is ezt csinálja.. Egy standard jobb klikk parancsnál oké, de pl stratégiai játéknál máris nem tudok egységet kijelölni, FPS-nél nem tudom elővenni a távcsövet mert a folyamatos gomb lenyomást szintén "szakasosan" érzékel... Touchpadnál nincs ilyen gond...
    Ez a hiba jelenség mondjuk 5-6 gombnyomásonként bármikor előidézhető
    Köszi a válaszokat előre is

Új hozzászólás Aktív témák