Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz miqlas #44014 üzenetére

    Az Expanse hard sci-fi, és szerintem azért nincs ugyanannyi realitás az Eliteben, mert akkor túl nehéz lenne egyeseknek, így nem lenne annyira kelendő termék. Amiket említettél meg ez a hang dolog pont azt szolgálja, hogy könnyebb legyen a tájékozódás is. Az ARX meg szerintem az olcsó árat igyekszik kompenzálni.

    Apropó por... ha az űrtörmelék realitását nézzük, akkor meg nem csak a festéket szedné le supercruise után, hanem át is kellene lyukasztania a hajót, vagy legalább a shieldből valamennyit leszedni – nagy sebességnél biztosan. Nagy sebességből hirtelen kilépve meg szétszakadna a hajó és a player is a fizika törvényei szerint – attól függ hogy van persze megoldva, mert ha görbíti a teret is, akkor van benne realitás.
    De így is totál grind az egész, még jó hogy ezekre nem kell már külön figyelni. :D

    BTW egyetértek, én is csipáznám a The Expanse szabályait, viszont akkor sokkal több lokálisan elérhető tartalmat kéne belenyomni (pl. ship salvage-nál több megtalált cucc), mivel ugyanazt mint most sokkal nehezebb lenne elérni szénné nehezített körülmények között, plusz a könyvben (illetve sorozatban) meg csak pár száz évvel vannak a jövőben, nem 1300 évvel, így technológiailag is le vannak durván maradva. Így nem bánom a kissé mass effectes dizájnt ami jön majd a DLC-vel, mert ME sorozatnál még mindig reálisabb (pláne, hogy ott a legtöbb karakter galaxis szerte is humanoid alakú volt). :D

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák