Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    válasz FBLLMAG #53161 üzenetére

    Inkább nézz be a wishre, már 4 millió lumenes lámpát is láttam. :) :C :Y
    Tisztára mint az aktív hangszóróknál, felpörgött a PMPO láz, és a végtelenségig növelték, csak hogy valamivel nagyobb legyen mint a másik árusnál, a nép meg mint a zombik ment a nagy számokra.

    Amúgy én ezekről a drága lámpákról nem nagyon tudok mit mondani, de ha jól láttam a Nitecore folyamatos fényerő szabályozású, és a nagy fényerejű lámpáknál különösen fontos ez, hogy ne a még kevés és a már nagyon sok két fokozat közül kelljen választani.

    Fényből sose elég, minden távolságnál van nagyobb is. Az a fontos, hogy még kezelhető méretű legyen, és a kis fényerőknél is kezes és használható. Ha valaki a fokozatokat szereti, akkor legyen elég sok, nekem meg ramping.
    A >10000 lumenes lámpákkal már oda kell figyelni, hogy hova irányítja az ember. Valamelyik nap kiégettem a pulóveremet egy lámpával, mert a hasamra szorítottam turbo módban, tapogatva közben a melegedést. Régebben a xenon izzós lámpák tudtak ilyet, most már a ledesek is.

    [ Szerkesztve ]

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák