Új hozzászólás Aktív témák

  • kner

    csendes tag

    válasz ZozzV6 #41396 üzenetére

    Bevallom amikor megérkezett az D1S, örültem neki, de - lévén egy egycellás, majdnem tenyérben elférő méretű lámpa - nem vártam tőle semmi nagy durranást. Ehhez képest amikor sötétedés után odakint maxon bekapcsoltam, igencsak meglepett. Simán láttam vele a lenti kaput és a kutyákat, ahogy ott lődörögnek. Igazi thrower, és azt kell mondjam, a méretéhez képest rendkívül meggyőző.

    Tegnap az esti ködben kicsit játszottam vele. Három jól elkülöníthető részből áll a nyaláb: egy nagyon keskeny és fényes főnyaláb, körülötte a korona, és egy nagyon széles, rendkívül halvány spill. Távolra kiválóan használható a fénye. Beltérre és közelre viszont kimondottan idegesítő (ahogy minden rendes throweré).

    Vettem hozzá egy kis Hama tokot. Mivel viszonylag széles a feje, szokatlan a viselése. Persze a jó throwerhez nagy refi kell, ezt el kell fogadni.

    Szerintem kevés olyan helyzet van, amikor valóban egy thrower lámpára van szükség. Ha viszont igen, akkor a D1S kiváló választás. Jól átgondolt, megtervezett, minőségi darab, jó driverrel. Ez már nem az a szint, ahol 7135-öket PWM-eznek.

    Fontos megjegyezni, hogy a fényerő fokozatmentesen állítható, a Q8 default konfigjához hasonlóan. Nem tudok róla, hogy át lehetne állítani fix módkiosztásra, de nekem nem is hiányzott. Egyszerű, jól használható az UI. Memóriás, tehát megjegyzi, mekkora fényen kapcsoltad ki.
    A turbo mód dupla kattintással mind kikapcsolt, mind bekapcsolt állapotban közvetlenül elérhető.

    Le tudja villogni az akkufeszültséget, a hőmérsékletet, van benne beacon és a gomb lockolható.

    Imádom; újra megvenném. De ismétlem, általános célú lámpának nem alkalmas. Lévén vérbeli thrower.

Új hozzászólás Aktív témák