Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz ecaddsell #4324 üzenetére

    Parkside pótakku 2. fejezet.

    Tegnap kapom a levelet, hogy megrendelt alkatrésze érkezett. Feladó: Hornos Kft. Nem rémlik, hogy bármit rendeltem volna tőlük. Aztán jobban megnézem a címet, a zárójeles részt is, pap20a2. OK helyben vagyunk, ez a 3Ah-ás pótakku (PAP 20 A2 leánykori nevén, az A1 a 2Ah-ás). Miután a 2Ah-ást már közvetlenül megrendeltem nem akartam még 1 ugyanolyat.
    Következő munkanapon hozzák.
    Huh, még jó, hogy nem nyaralunk, már a pontos összegre sem emlékszem (így több mint 3 hét után), csak hogy utánvétes.
    GLS hozza is ma. 7995 Ft (Kp.).
    Hasonló papírdoboz mint az előző, bár most eléggé poros az akku alja, mintha valaki letette volna valami koszos műhelyasztalra (vagy valami szállítási papírpor). Letörölve sérülésmentesnek látszik, teszt gomb azt mutatja fel van töltve. Csak du. tudom ténylegesen kipróbálni.

    Röviden: A telefonos rendelés is működik és lényegesen olcsóbb, mintha direktbe rendelnénk (effektíve olcsóbb volt így a 3Ah-ás mint a 2Ah-ás; bár néha jobb a kisebb pl. a csavarozónál nekem kifejezetten szempont volt, hogy legyen csak nyélakkus opció is). Kicsit hosszabb ideig tart míg megérkezik és bizonytalanabb mikor, de összességében alapvetően nincs ezzel sem semmi gond.
    Minden elismerésem az ügyfél-szolgálatnak, Simán telefonon módosítható volt a rendelés, megadható a szállítási cím és megfelelő áron jött az akku. Szóval ez az opció is működik.

    Plakáton már láttam, jövőhéten lesz fúrókalapács (itt a vezetékes erősebb gépeket preferálom, de biztos van akit érdekel).

Új hozzászólás Aktív témák