Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz BullZeye #4330 üzenetére

    Az akkumulátoros 20k körüli ütvefúrók fel tudnak nőni csúsztatott zsalus vasbetonhoz? Vagy felejtsem el teljesen, és inkább kérjem kölcsön kollégámtól a nagyágyút ha szükség van rá?

    Felejtsd el. Betonhoz fúrókalapács kell (SDS+), ütvefúróval csak szenvedni lehet és vagy a szárat vagy a gépet leamortizálni.

    "Fél évente 1x hozzányúlnék" kategóriájú csavarbehajtó/fúró kellene. Azt mondták másik topicban, hogy Workzone és Parkside tökéletesen elég nekem Li-ion akksival. Viszont 1 hónapon belül szükségem lesz rá (bútor összerakás), és ha jól látom épp nem nagyon kaphatóak ezek.

    Az imént linkelt Bosch cuccokhoz mérhető a vasárnaptól az Aldiban kapható csavarozó, csak valamivel olcsóbb. Ha ilyen akkus cuccal fúrni is szeretnél akkor kétsebességes kell legyen mert a fúráshoz gyorsabb forgás célszerű mint a csavarozáshoz (egyébként ez az akkut is jobban eszi).
    Az a töltés közben használható funkció a fából vaskarika. Venni kell pótakkut és kész vagy ha az ember beruház akkor érdemes jobbat venni, pl. olyat ahol az akku több géphez használható és ekkor lehet a másik gép akkuját használni, nem feltétlen kell pótakku.
    Nekem mostanában Lidl cuccok pont ezért bejövősek (korábban ezt inkább csak az ipari kategóriák tudták).
    Kár, hogy sok cég még mindig nem jutott el oda hogy min 2Ah-ás akkukkal adja a gépeit.

Új hozzászólás Aktív témák