- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Akademian beszelsz rya-val, megoleted magad az abductor-ral, aztan a megerkezes utan elvergodsz ujra rya-hoz es megint beszelsz vele. De nem tudom, hogy ez mennyiben gyorsabb, mint szimplan megcsinalni rya quest-jet.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
Bad Pritt
félisten
Vigor
First Soft Cap: Level 40 (HP gain decreases from 26 to 13 per level up)
Second Soft Cap: Level 60 (HP gained is 5 or 6 per level up)
Third Soft Cap: Level 90 (HP gained is 3 or 4 per level up)
Hard Cap: Level 99Mind
First Soft Cap: Level 20 (FP gained per level up is 6)
Second Soft Cap: Level 50 (FP gained is 8 or 9 per level up)
Third Soft Cap: Level 55 (FP gain decreases from 7 to 4 per level up)
Fourth Cap: Level 60 (FP gained is 2 or 3 per level up)
Hard Cap: Level 99Endurance
First Soft Cap: Level 12 (Get 1 and 2 Stamina alternatively each level up)
Second Soft Cap: Level 18 (Get 2 and 1 Stamina alternatively each level up)
Third Soft Cap: Level 32 (Get 1 and 2 Stamina alternatively each level up)
Fourth Cap: Level 50 (Get 1 Stamina per three-level up)
Hard Cap: Level 99Stamina: Level 50
First Equip load Cap: Level 25
Second Equip Load Cap: Level 60Strength
First Soft Cap: Level 20
Second Soft Cap: Level 55
Third Soft Cap: Level 80
Hard Cap: Level 99Dexterity
Hard Cap: Level 99Intelligence
First Sorcery Cap: Level 60
Second Sorcery Cap: Level 80
Hard Cap: Level 99Faith
First Incantation Cap: Level 60
Second Incantation Cap: Level 80
Hard Cap: Level 99Arcane
First Incantation Cap: Level 30
Second Incantation Cap: Level 45
Hard Cap: Level 99Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Ha újra tudod osztani Rennalánál, akkor a str-et hagyd a francba inkább, dex meg arc legyen húzva, utóbbival nő a blood loss képesség is.
Vigorra mehetne még pár pont és válts felszerelést vagy növeld az endurance-t, az növeli a max equip loadot, mert a heavy load miatt lassabban és rövidebb távolságra gurulsz. A mindenkori össz equip load max 70%-a legyen.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Rennala nevű bossharc után nála lehet újraosztani Larval Tear nevű tárgy segítségével.
Páncél adatai a bekapott sebzés mértékét meg a poise értékedet módosítják, illetve néhány esetben adnak különböző bónuszokat.
Ami neked most fontos, hogy a piros körvonalon belüli tárgyaidnak súlya van, amik összeadva az össz equip load súlynak több mint a 70%-t teszik ki, ezt húztam alá bal oldalt. Az a cél, hogy vagy a 64.1 legyen több (endurance növelése, arsenal charm talizmán használata a két legjobb opció) vagy a 48 legyen kevesebb (leveszel valamit), hogy a kettő aránya 70% alá kerüljön és ne heavy load legyen alatta, hanem med load, mert akkor faszán fogsz gurulgatni.[ Szerkesztve ]
-
donki
senior tag
-
persil
nagyúr
Nem talaltad meg, most "bent" vagy, nem fent.
Egyebkent quest-hez kellett az a forma, most mar ugye kb. mindegy, de nyugi nem tett tonkre semmit.
Oda fel egyebkent csak kesobb tudsz menni, egyelore ne aggodj miatta.
-
Bad Pritt
félisten
Na, az a parry képesség, mikor a pajzzsal ütöget.
Bal oldalt a bekarikázott részen írja, milyen skill aktív. Ha berakod a no skill ash of wart a pajzsba, akkor a jobb kezedben lévő fegyveré lesz aktív.Amúgy ha már parry: ha valaki meg akar tanulni ügyesen parry-zni, annak ajánlom Leyndellben a főbejárathoz vezető óriás lépcső bal oldalán chillelő ganajtúró bogarat lecsapni, golden parry ash of wart, amivel rohadt könnyű megtanulni parry-zni, majd ha megy, akkor jöhet a buckler.
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
Par napos a felfedezes ,vannak vid-ek de nemelyik rendesen tulbonyolitja vagy az adott modszer csak kesobb elerheto.
Az elso karakternel en is kinyirtam amugy.Morningstar-t feltolod vmennyire, Radagon's Soreseal, Golden Scarab, unlockolod Patches-t, farmolsz alapanyagot. Ezek kellenek a max farmolashoz. Le se kell szallni a lorol csak utod majd vissza grace-hez. badabimbadabumm
-
persil
nagyúr
Szimplan nem jol ertelmezed alul a gombokat. Bal oldalt van a gomb, amit le kell nyomni, aztan kettospont utan irja, hogy mi fog tortenni...
A "valami pottyok" az a show multiplayer status, a Z betu.
A linkelt kepen meg nincs megnyitva az underground, ezert nem is irja.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Akkor az valami pc-s bug, mas magyarazat nincs.
Szrk.: Vaaaaagy, jut eszembe, lehet hogy amikor megnyilik az underground, akkor "tolodnak" a gombok es Z lesz az underground, a multiplayer meg valami mas.
Hala istennek nekem mar nincs oc-m, igy megnezni nem tudom, neten meg most nem talaltam olyan kepet, ahol latni a bill kiosztast es az underground is elerheto mar.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Alma-körte, szerintem a Bloodhound Fang egy overall jobb fegyver a blood loss miatt, meg mindennel lehet buffolni, minden helyzetben működhet.
A Dark Moonnal akkor alázol, ha gyenge az ellenfél védelme mágia és/vagy frost ellen, viszont nem buffolható sehogy, szóval ha valami erős a fenti kettővel szemben, akkor szenvedős lesz.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Inventory menü Tools menüpontja alatt külön szekcióban vannak a Grease nevű tárgyak, ezeket tudod a fegyverekre kenni és bizonyos buffokat adnak tűz sebzéstől kezdve mérgezésen és scarlet roton át egészen olyanig, amitől elalszanak.
Ezeket a világban is össze tudod szedni és craftolni is lehet mindet, ha kéne.A Fang blood loss képessége azért nem olyan jó, mert a fegyver nem scale-el arcane-re és emiatt nem nő a blood loss képesség, ha az arcane-t növeled.
Viszont ha bekened blood losst okozó grease-zel, akkor máris faszább lesz.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Nem mindenre lehet rákenni sajna.
Lehet én tudom rosszul, vagy csak nem minden esetben igaz, de úgy látom akkor scale-el arcane-re egy buildup, ha a fegyvernek van arcane scale-je.
A Scorpion's Stinger késnél pont ez a gondom, hogy nincs arcane scale, nem lehet kenni sem rá semmit és emiatt a scarlet rot buildup ugyanúgy 50 marad, bármit próbálok.
-
Bad Pritt
félisten
Erre nem tudom, milyen választ vársz. Van-e jobb curved gs? Van-e jobb bleed fegyver? Van-e jobb str, dex scale fegyver? Ha újraosztod a pontokat, lesz-e jobb opció nála? Van-e jobb weapon skill?
Objektíven, az a fegyver egy kezdő kezében baromi jó választás. Jók a statjai, jó a weapon art meg az L2 támadás, nagy előny, hogy lehet buffolni és ezzel minden helyzetben használható. Ha tetszik, használd, ha megunod, nézz valamit, ami menőnek tűnik és próbálgasd, a végén úgyis találsz valamit, ami bejöhet, száznál is több fegyver van a játékban.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
krokk
senior tag
Ennél a felületnél a multiplayer menüben kell beírni a "SEEKERS" és "FEXTRA" szavakat az I és II-es Group password helyekre. Ne a multiplayer passwordhöz. ÉS akkor ezen csoportok tagja vagy olyankor.
Annyi még, hogy ezt karakterenként be kell állítani, ha esetleg van más is aki nem csak egy karakterrel rohangál mint énthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
Csak a bónuszt kapod a rúnákra, szóval csak ha valamit leölsz az lesz több. de csak úgy nem fogsz kapni rúnát hogy álldolgálsz egy helyben. Illetve ha pihensz gracenél vagy csak fast travelolsz akkor el is veszik a bónusz, nem úgy mint az arany csirkeláb ami marad.
Azt nem tudom, hogy plaform független-e a csoportozás... passz nem néztem utána.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- További aktív témák...