Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
Ha okosan helyezik el a reklámokat nem a film, műsor stb. közbe mint a TV2 meg társai akkor nincs ezzel baj.
Előtte vagy utána vagy ha a user megállítja míg behozza a popcornt lemegy egy-egy reklám teljesen ok.De amit a kereskedelmi adók csinálnak az kész katasztrófa. Annyi reklámot és olyan hosszan adnak egy műsor közben, hogy az ember elfelejti mit is néz éppen
Éppen ezért nem nézek már tv -t. A tv már csak kijelzőként funkcionál a nappaliban.
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
truefx
aktív tag
Én a reklámmenteset választottam. (Lemondtam már rég a francba. Kodi+Realdebrid FTW)
-
Necroman_Mk2
őstag
Vajon ez az egyre több ember direkt saját maga választja az reklámos csomagot, vagy egy másik szolgáltatás pl. kábeltévé előfizetés mellé kapja ezt olcsóbb csomagot? Mert érdekes volna tudni ennek az arányát is.
#1 Findzs +1, annyi különbséggel, hogy nálunk tévékészülék sincs.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
HThomas
senior tag
Eszembe nem jutna a reklámosat választani... így is már az ajánlók is túl agresszívek szerintem, főleg, hogy alapértelmezetten elindítja őket magától.
-
tordaitibi
veterán
Tehát választhatok hogy levágják mindkét lábam, vagy ha fizetek akkor csak az egyiket. És az emberek fizetnek hogy csak egyet nyissz...
Ja van opció hogy megmaradjon mindkét lábam kettő is.
Vagy sokat fizetek, vagy semmit De ugye Netflix nélkül élni, borzasztó lehet.És van mégegy opció. Reklámblokkoló, vagy kiküldeni helyi playerre a filmat vagy letölteni.
Én ezeket használom.
Nehogy most azzal gyertek hogy de szegény Yutub és társai jajj éhenlhalnak mert amit pl. a Yt. és társai meg a weboldalak némelyike csinál az szerintem túlmegy minden határon. Sok Androidos app+az egész Gugli is ide sorolandó.Annyira utálom a reklámokat hogy mindent elkövetek, ez olyan monomániámmá vált. És erről nem én tehetek! Hanem a gusztustalanul mindenhonnan tolakodó szennyáradat.
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
Nem tudtam, köszi.
Nincs netflixem
Akkor nem is lesz mert ahogy írod itt is idegesítőek a reklámok.
Előbb utóbb akkor a netflix is be fogja vezetni ha akarod ha nem mert olyan sokért fogják adni a mentes csomagot, hogy alig fogja valaki megfizetni.Hírek 1 év múlva:
A Netflix megszüntette a reklámmentes előfizetését.
A cég felmérése alapján az előfizetők jelentős többsége már a reklámmal teletűzdelt csomagot választja.
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
törölt tag
Simán megéri, egyre drágább, a tartalom 90%-a szemét, + reklámok, a hülyének is megéri.
A sima tv előfizut most mondtam le, mert konkrétan rommá van reklámolva az összes csati. Este lenne egy két órám tévézni, de nem hagyják, több pénzem marad másra. Majd mindig ott fizetek egy hónapot, ahol van valami érdemleges(persze menteset). -
Necroman_Mk2
őstag
A Netflix web felületű beállításainál kikpcsolható az ajánló videók automatikus indítása. Én így használom, mert engem is idegesítenének
#7 Findzs Szerintem amíg lesz rá egy jelentősebb tömeg, addig lesznek reklámmentes csomagok is. Kérdés, hogy mennyiért.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Dr. Akula
félisten
Idővel majd csak visszatérnek az emberek a problémamentes verziók beszerzéséhez, ennyit tudnak elérni ezzel.
#1Findzs: "a user megállítja míg behozza a popcornt lemegy egy-egy reklám teljesen ok"
Nem arra hajtanak hogy az ember elmenjen wc-re, amíg a semminek vetítik a vackaikat, és minél kevesebb vásárlásra buzdítást hozzanak össze.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
-
Dr. Akula
félisten
-
Namelesske
addikt
Tehát feltáltuk a kereskedelmi tv-t extrákkal. Okos.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
callmeakos
veterán
Az a baj, hogy ennek nyomására más is elkezdi majd az efféle konstrukciókat nyomatni (lásd Amazon), és trend lesz belőle. Mindaddig, amíg át nem fognak ezzel esni a ló túlsó oldalára. (Mert átfgonak, effelől nincs kételyem)
All→M8
-
Dr. Akula
félisten
válasz callmeakos #18 üzenetére
Már rég átestek. Filmek helyett reklámok vannak filmes megszakításokkal.
-
HThomas
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #10 üzenetére
Igen, az egy életmentő beállítás, különben már tuti lemondtam volna a francba az egészet
-
senior tag
A farkába harapó kígyó esete már ez.
elhagyja valaki a tv műsort, hogy reklám mentesen streamet nézzen, erre előfizet reklámos csomagra.
De már átszokott streamre legalább.Azért ügyesek ezek a marketingesek no
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Victorio
aktív tag
Én az egész mögött megbújó pszichológiát nem értem.
Ha nekem úgy kell megnézni egy filmet, hogy közben kötelező reklám miatt kényszerszünet van, akkor nemhogy késztetést érzek majd a termék megvásárlására, hanem úgy megutálom, hogy biztos nem azt fogom választani még ha amúgy vettem volna is ilyen jellegű cuccot.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
őstag
Netflix = Láblevágás.
Aham. -
őstag
Nagyon-nagyon-nagyon ... de tényleg brutálisan hosszú idő után (kb. 10 év?) ültem le TV elé, és jöttek a reklámok. Nem vettem észre, hogy mi van, mert nem gondoltam valahogy bele hirtelen, hogy reklámok, csak néztem és néztem és mosolyogtam rajtuk.
Kb. 5 perc után jöttem rá, hogy ezek megpróbáltak valamit rámsózni ... s amúgy meg történt az, amit az emberek 99%-a azt mondja, hogy "ááá ... rám úgysem hatnak a reklámok", de amint megnéztél egy mosószer reklámot, akkor az lesz a fejedben, akár akarod, akár nem. Még akkor is, ha szándékosan mást akarsz venni majd, hogy "na most megmutatom nekik...". Lett egy kénytelenül belédgyomlált reklám.Azért röhögtem egy-két reklámokon amúgy, mert gép előtt úgy vagyok vele, hogy rám szabott reklámok jönnek, viszont elfelejtettem, hogy a TV még nem tudja, hogy ki ül előtte, így jöttek a nőknek szóló betétek, meg társaik
Netflixen ha betolnák azt, hogy fizessek érte, akkor köszönöm szépen, nem nézek semmit.
Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
kilua
senior tag
A legtöbb ember: "ok Google how to block ads in netflix"
[ Szerkesztve ]
-
cs.zs.
addikt
Feltételezem, hogy a felvehető-átpörgethető-visszanézhető (de egyébként reklámokkal megtűzdelt) műsorcsomagért is fizetsz valamekkora összeget.
Itt lép be az a lehetőség (disney+, netflix és a többi), hogy reklám nélkül tudsz filmet nézni.
Ezért nem értem, hogy miért jó, ha utóbbiakért reklámokkal együtt fizetünk. Elveszti az értelmét....itt kérem mindenki!
-
student
őstag
sztem ez a legjobb kombó
mindig tv kb 10 csati ingyen
+ rotálva nfx/disney/max/prime -
7Heads Drago
veterán
válasz tordaitibi #6 üzenetére
Inkább az a vicc hogy nálad egy reklám megnézése felér egy láb levágással.
Én meg pont sok normál tv adást nézek. Csak próbálom ezt okosan csinálni... A legtöbb műsor visszanézhető és áttekerem a reklámot. Vagy felveszem és úgy nézem vissza. Vagy élő adásnál megállítom kimegyek kajálok vagy bármi más. Aztán 20-30-40 perc előnnyel simán megnézem amit akarok. A lábam meg marad a helyén.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
stellaz
addikt
Karácsony után voltunk az Arena moziban, konkrétan 27 perc reklám ment le a 3000 forintos jegyek mellé. Szerintem ez már olyan hossz, hogy kötelesek lennének kiírni, mennyi a bruttó és a nettó tartalom, illetve pontosan mikor kezdik a filmet.
Az külön vicces volt, hogy az első reklám az volt, hogy méresd meg a cukor szintedet, mert a cukorbetegség miatt évente sok ezren vakulnak meg, majd lenyomtak 3-4 édesség reklámot közvetlenül utána.[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz Necroman_Mk2 #10 üzenetére
Engem inkább az idegesít pc-n, hogy nem lehet külön állítani az átvezetők hangerejét. Fejhallgatóval elég idegesítő, amikor véletlenül raviszem az egeret a filmre és ordít.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
stellaz
addikt
válasz 7Heads Drago #41 üzenetére
Fizetős szolgáltatásnál szerintem mindenki el tudja dönteni maga is, hogy zavarja-e a reklám vagy sem. Van akinek pedig akkor is a helyén marad a lába, ha egyáltalán nem néz tévét vagy streaminget.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
addikt
válasz Bluesummers #31 üzenetére
Nekem lassan 20 éve nincs tévém és amikor odakeveredek egy elé rokonnál vagy valami menzán, akkor én is le vagyok döbbenve, hogy ez a fajta reklám mennyiség mellett, tulajdonképpen hogyan lehet még értelmezni egyáltalán a valósnak szánt tartalmat? Jobban mondva a valós tartalom a reklám lett, amit egyéb tartalmakkal promóznak.
-
dabadab
titán
a Netflix a reklámiparban olyan sikeres, hogy jövőre már több reklámpénz húzhat be, mint a Disney+
Előfizetők száma:
Netflix: 250 millió
Disney+: 150 millió
Meg ehhez érdemes hozzánézni azt a 23 millió reklámos Netflix-előfizetőt.DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen