Új hozzászólás Aktív témák

  • Pöttön

    őstag

    válasz Frawly #5932 üzenetére

    A 8760w ben van express card olvasó, az ebayen tegnap rendeltem meg egy express card-os exp gdc-t, (13k volt), szerintem ez nem sok érte. :)

    Az mxm3 gpu cseréről lebeszéltem magam, külföldi fórumokon azt olvasni, hogy az még nagyobb szívás mint az egpu. Moddolt bios stb... Sajnos ez a laptop annyira kényes az alkatrész cserére, hogy minden porcikája szinte fehérlistás. Még wifi kártyát se tudtam benne cserélni, mert abból is csak a gyári HP-t kezeli.

    Egyedül a gtx 780-at venné be a laptop gond nélkül, de az meg egy kazán finoman szolva... És az mellett hogy legjobb esetben is 30k egy ilyen gpu, még szereznem kellene hozzá egy 8760w-be illő MXM3.b bordát, ami ritka mint a fehér holló, és ebből kifolyólag baromi drága.
    Mire ide érne kb 30k lenne a vége ennek is.

    Fogyasztás terén a gtx950m lenne a jó, de ez meg nekem kevés. (És nem is bisztos hogy gond nélkül menne a laptopban)
    Rokon laposában az van, és gyorsba leteszteltem, az egpu-s rendszerem ugyanazon beállítások mellett +15-20 fps-t ver rá átlagban úgy hogy mindent a laptop kijelzőn használtam.

    Így aztán ha még kis szívás is lesz vele, de inkább egpu-s ra csinálom meg a HP-t is.
    Főleg hogy az egpu-s rendszernél raktam fel frissebb drivert, és kicsit piszkálgattam a beállításokat, és mostmár minden játék amit eddig teszteltem vele, (és amivel játszanék is) 720p max-on betonstabil 60fps-el futott. Ami számomra tökéletes!

    1-2 nagyon friss címmel is kipróbáltam, csak a kíváncsiság kedvéért, pl a Doom Eternal-nál tényleg a sávszél a kevés, 720p full low-on 6fps. :DDD És végig gpu limitet mutat, ami valójában PCIe 2.0 x1 sávszél limit.
    De ez meg van ps4-re, szóval ez már engem nem érint. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    A sport a legjobb kikapcsolódás...

Új hozzászólás Aktív témák