Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz sotetlovag97 #2059 üzenetére

    "Thermal Design Power (TDP) represents the average power, in watts, the processor dissipates when operating at Base Frequency with all cores active under an Intel-defined, high-complexity workload. Refer to Datasheet for thermal solution requirements."

    Ember nincs aki meg tudja mondani, hogy egy full-ra kiterhelt processzor a Te laposodban pontosan mennyi áramot képes felvenni. Függ az alaplapi vezérléstől, a hőmérséklettől, az oprendszertől, a szenzoroktól és még az adott vas egyedi gyártási sajátosságaitól, gyártási körülményeitől (tehát két Intel proci nem pont ugyanúgy működik széttekerve).
    Ettől függetlenül ne lepődj meg ha akku nélkül kell majd a laptopot használnod a proci csere után ha nem veszel egy nagyobb tápegységet.

    [ Szerkesztve ]

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák