Új hozzászólás Aktív témák

  • kzsolt00

    tag

    válasz Tenken #1141 üzenetére

    A táppal hülyeséget nem mondtam. A Te eredményed is az lett , hogy éppen ajánlott, csak nem 200W ig, hanem kevesebbig. A tényen nem változtat, hogy működhet. A Te számolásod is csak elméleti! Nem is lehetne több, mert csak az olvasottakból számoltál. Az egész ott leírt táblázat lehet, hogy semmit sem ér.. Minden csak elméleti, de én megszavaztam az eladónak a bizalmam, és az ott olvasott adatok alapján ( még ha nem is annyira mélyen vagyok benne ebben a témában ) annyit én is meg tudtam állapítani, hogy egy próbát megér.

    Az, hogy ellenséges vagy velem, mióta a fórumon vagyok, arra nem kívánok válaszolni, stílusbeli kérdés, az már más kérdés, hogy még csak nem is értem miért.

    Nem, nem volt itt ebben a fórum témában olyan, aki hasonlót kezdeményezett volna, akár hogy olvastam számtalanszor végig ezt a topicot.

    A dolgod sokkal egyszerűbb lett volna. Ha nem kívánsz támogatni, ne tedd, ne kommentáld, de a népet ne buzdítsd ellenem. Senkinek nem ártottam, nem is szeretnék a továbbiakban sem. Nem magam szórakoztatásából ölöm az időmet az egészbe.

    Igen, fősulisként minden pénzszerzés olyan egyszerű, és a munkából szerzett pénznek nincs is más helye. Anyu-Apu-t legyünk szívesek kihagyni a dologból.

Új hozzászólás Aktív témák