Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz xrichiex #79990 üzenetére

    Van némi leírás az Összefoglalóban, 8.a Az eBay-en történő eladásról néhány gondolat és ott a Az eBay (USA) hirdetésnél magyar szállítás megadása.
    Amelyik odalon hirdetést adsz fel ott kell lenni egy alap szállításnak az nem törölhető és nem tiltható le, tehát eBay.com esetén egy USA szállítás, eBay.uk esetén egy angol szállítás és ezután lehet nemzetközi szállítást felvenni ahol kedved szerint kizárhatod az különböző országokat de az alap szállítási ország ott sem.
    Nem tudom hogy mivel akarsz szállíttatni, de nagyon nem kell túl bonyolítani. Posta esetén két lehetőség EU-n belül és EU-n kívüli ország, mivel közel azonos a díj megnézed hogy mennyi a legmagasabb költség EU-n kívül és azt állítod be egységesen, ugyanez lehet EU-n belül is. Nem vagy az eredeti postai díjszabáshoz kötve, egyébként is vannak kategória max szállítási díjak s azoknál előfordul hogy több lesz, mint amit megadhatsz, így azt a termék árba kell beépítened.
    Ne felejtsd el a költségeket is beépíteni az árba, eBay jutalék 10-12% PayPal jutalék 3,4-5,4% szóval olyan 18 % költséged lenni fog

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák