Új hozzászólás Aktív témák

  • Üdv Urak!

    Az lenne a kérdésem, hogy egy vietnámi egyén vett tőlem alaplapot ebayen, viszont az ebay teljes megkerülésével. Azt beszéltük meg, hogy egy angliában élő ismerősének küldöm el a lapot, majd ő továbbítja neki. Én ebayről le is vettem, holott volt rá bőven jelentkező és néző.
    A srác elküldte paypalon a pénzt (rendesen csak így send money címszóval) és ebayen semmi nem látszik ebből az üzletből.
    Viszont most találgat, hogy mégse kell neki, mert hogy én átvertem őt, mert észrevett egy nem eltitkolt és semmit nem befolyásoló hibát, hogy az egyik pci-e csatlakozó legvégén a rögzítő kis fülecske picit törött. De ez nem volt titok, mert nagyon jól látszik és közeli is van róla, viszont már kifizettem a futárt, aki hétfőn fel is veszi a csomagot.

    A lényeg és a kérdésem a következő: mivel ebayen semmi nem látszik ebből az üzletből (csak az, hogy ott írogatott), így lehet bármi hátrányom ebből a dologból. Ebayen semmit nem tud tenni velem és nem lehet ebből károm, később a pénzt az alaplappal együtt nem tudja visszavetetni, stb, igaz??

    Köszönöm a válaszokat! :R

    Geza60

Új hozzászólás Aktív témák