-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_sanyee
senior tag
válasz hockeyapu #21967 üzenetére
Te miről beszélsz? Sehol nem írtam, hogy nem lehet rajta pdf-et olvasni, nagyítani, etc. Egyedül a méretet kifogásoltam, mert ha idejön valaki és 13"-t keres pdf-re, akkor valószínüleg nem minden vágya nagyítani és jobbra-balra görgetni, hogy elolvasson egy oldalt a 7.8"-on. Ha neked ilyen méreten nem kell nagyítás, akkor gratulálok, kiváló szemedi vannak!
-
Alabástrom
senior tag
válasz hockeyapu #21967 üzenetére
Hejj, de rég volt már az, hogy a légypiszoknyi betűket el tudtam (és el akartam) olvasni! 10 col is már nagyon-nagyon rezgőléces és kompromisszumos (10colos tabletem van), ennyi pénzt nem adnék egy kompromisszumos megoldásért. 13 alá nem mennék, igazából a 15 colos Galaxy Tab is átvillant az agyamon, de e-tinta kellene (meg nyerni a lottón).
Apropó, a 13 colos Boox iszonyatos árát esetleg le tudom tuszkolni a torkomon, ha még egy területen tudnám használni: szövegek begépelésére. Van lehetőség arra, hogy egy bluetooth billentyűzetet csatlakoztassak és egy szövegfájlba (doc, txt , odt...) gépeljek vele?
(egyébként rémálmomban sem gondoltam volna, hogy egy ebookreader tud annyiba kerülni, mint ezek a nagy Boox-ok... Konkrétan egy laptop ára...)
[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- OnePlus Pad Go gyári tokkal
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad 10.9 2022 64GB 2026.06.27.EMAG jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest