Új hozzászólás Aktív témák

  • kuruczz

    tag

    Mivel több alkalommal parázs viták alakultak ki a készülékvásárlási kérdésben, ezek az ötleteim születtek:

    1. Népítélet: Már egyszer felvetettem, hogy a totalcar autótesztjeinek mintájára csináljunk egy e-book népítéletet (ennek a mikéntjéhez nagyon kicsi vagyok), és azt látom, hogy igenis lenne létjogosultsága.

    2. Ajánlás: A másik oldalról megközelíteni a dolgokat: Oldalakon át le lehet írni, miért ne Kindle, Nook, Kobo, stb... de ezt kicsit mosolyogtatónak érezném. Arról viszont lenne értelme írni, hogy gyerekek, legyen Nook olvasótok, mert íme, nekem az van, és milyen király ezért és ezért!!! Szóval, nem segítenénk az idetévedő "útkeresőknek" többet azzal, hogy a sajátunk erényeit, hibáit (teljesen szubjektíven) megmutatnánk, és rábíznánk, (ahogy nekünk is vívódás volt) a döntést magát? Mégiscsak az ő pénze, és az ő szórakozása!

    3. Szűrés: (és ehhez is borzasztó kicsi vagyok) Nincs mód arra, hogy az eddigi hozzászólásokat csokorba rendezve meg lehessen keresni pl. csak a készülékválasztással kapcsolatos hozzászólásokat a jövőben?

    4. Minta: Legalább egy kérdezős minta lehetne a kezdő cikkben, konkrét kérdésekkel, amik alapján majd mi jól utat tudunk mutatni. Ebben ki lehetne térni egy bolha - elefánt kérdéssorra is.

    5. Összehasonlítás: Az ideális olvasó, és a kiszemelt között, azaz le kellene írni, hogy össznépileg mit tartunk A tökéletesnek. Mert magam mielőtt ide tévedtem, volt funkció, amire nem is gondoltam, hogy létezik, és lám milyen hasznos...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák